Puțină lume știe că Ruby, pe numele adevărat Ana Claudia Grigore (27 de ani), a avut o copilărie grea. Cu toate acestea, solista a lansat marți (22 martie) cântecul „Tata”, cu versuri extrem de emoționante pentru părinții ei.


Pe când avea doar 3 ani, părinții solistei au plecat să muncească în Italia și au lăsat-o pe Ruby în grija unei mătuși. Nu doar că i-a avut departe pe părinți, dar aceștia au și divorțat, așa că amintirile din copilărie nu sunt tocmai plăcute pentru ea. Totuși, solista a găsit puterea să cânte melodia „Tata”, al cărei videoclip abia filmat duminică (20 martie) a și fost lansat marți (22 martie).

Urmărește videoclipul piesei „Tata”

Versurile piesei „Tata” sunt foarte emoționante și au ajuns probabil foarte repede la inima părinților solistei: „Am obosit de atâta drum și tare aș mai sta,/ Alerg după visul meu și strig: Nu te îndepărta./ Departe de casă, de mama mea,/ Am zile când mă doare tare inima./ Merg pe drum, nu știu drumul unde duce,/ O vorbă bună știu că tare mult aduce./ Vocea ta vreau s-o aud câteodată,/ Să mă ajuți când sunt supărată./ Uite-mă, tată,/ Sunt neschimbată,/ Când mă pierd în nori și ploi,/ Am nevoie doar de voi./ Tată, în lume uitată,/ Câteodată-i mai ușor/ Să plângi când ți se face dor./ Tată, îmi spuneai că într-o zi voi pleca,/ Departe de voi, în lumea asta rea/ Viața asta n-o câștigi, dacă nu pierzi ceva/ Dar eu nu știam că despărțirea doare așa”.

„I-a fost foarte greu”. Ruby nu a fost crescută de părinți, ci de niște rude

strabunica_si_matusa_lui_ruby.jpg

ruby strabunica bunica copilarie grea
Străbunica și mătușa au fost cele care au crescut-o pe Ruby până la 14 ani
colaj realizat din capturi Kanal D

 

Ana Claudia Grigore alias Ruby s-a născut în Medgidia la 28 ianuarie 1989. Solista mai are un frate mai mic, Andrei. A absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, și Jurnalismul. Înainte de a se lansa în muzică a lucrat în presă, ca redactor al unei reviste. Despre problemele pe care le-a avut solista în copilărie s-a aflat în toamna lui 2013, când o străbunică și o mătușă de-a lui Ruby au povestit totul pentru Kanal D. „Ea a fost un copil încercat, părinții au plecat în Italia, să muncească. Avea trei ani. Apoi, au fost mai multe probleme, părinții au divorțat”, a povestit străbunica lui Ruby. 

„Ei (părinții lui Ruby. n.r.) veneau în țară o dată pe an și stăteau câte două săptămâni, poate de două ori, cel mult. Uneori, mai mergeam și eu cu ea la ei, în Italia. Dar îi vedea rar. Când plecau, Claudia se ascundea în șifonier, acolo unde ei aveau hainele, și plângea după ei. Alteori, eu eram în casă și vorbeam cu cineva și Claudia îmi zicea «E mama în casă, scoate-o afară». I-a fost greu”, a povestit mătușa ei, tot pentru Kanal D. Solista a părăsit orașul natal la 14 ani și de atunci locuiește în București, unde prima dată a stat cu un unchi și cu bunica din partea tatălui.

 
 
Loading...