Blondă şi cu mare lipici la sexul puternic, Roxana Nemeş (26 de ani) nu a crezut că despărţirea de fostul ei, iubit, Radu Groza (42 de ani), o să-i aducă atât de multe belele.


Iată însă că, odată ieşită de sub tutela vestitului impresar, Roxana a început să primească lovitură după lovitură, cariera ei intrând într-un con de umbră. Acum, Roxana se pare că are concerte cât să le numeri pe degete şi, zilele trecute, a aflat din Click! că a fost scoasă din schemă de fostul iubit şi de la Mamaia Music Awards 2015, eveniment ce se va desfăşura pe 7 august, la malul mării, şi unde Nemeş a fost anul trecut prezentatoare.

Anul acesta însă, nu se numără nici măcar printre nominalizaţi. Fată cu frică de Dumnezeu, solista s-a gândit că ar putea sparge blestemul luând drumul mănăstirilor. Aşa că, recent, a făcut o vizită la Prislop (judeţul Hunedoara), acolo unde se află mormântul lui Arsenie Boca, pentru a se ruga în voie.

Cu acest prilej, blonda a lăsat fustiţele scurte acasă şi a îmbrăcat  nişte straie lungi, negre, aidoma măicuţelor, îmbrobodindu-se şi cu o basma înflorată. Contactată de Click!, blonda nu a răspuns până la închiderea ediţiei.

Roxana Nemeş s-a despărţit de Radu Groza din cauza banilor?

Radu a rămas falit după ce fostele lui colaboratoare, Anna Lesko şi fetele de la Heaven, l-au dat în judecată pentru a-şi recupera zecile de mii de euro pe care acesta le datora, din concerte. Astfel, impresarului i s-au blocat conturile şi i-a fost luată casa.

Din pricina datoriilor, Radu şi Roxana locuiau la hotel, iar banii pe care iubita lui îi câştiga din concerte intrau pe mâna lui. Nu erau mulţi, iar impresarul îi drămuia pentru cheltuielile cuplului. Sătulă să mai trăiască în sărăcie, Roxana şi-a făcut bagajul şi a tras uşa după ea.

Radu Groza suferă după Roxana Nemeş

Radu Groza suferă enorm după Roxana Nemeș. Celebrul impresar a început să bată bisericile și să dea acatiste, încă de când a început să scârțâie relația cu iubita lui.

După despărțirea de Roxana Nemeș a efectuat câteva pelerinaje prin țară, în speranța că aceasta se va întoarce în brațele lui.

Radu Groza şi Roxana Nemeş s-au despărţit după şase ani de relaţie

roxana-nemes_0.jpg

Roxana s-a despărţit de Radu Groza după o relaţie ce a durat şase ani
FOTO: Arhiva personală

Roxana Nemeş şi Radu Groza s-au despărţit după o relaţie ce a durat şase ani. Solista a mărturisit că despărţirea de Radu Groza nu a survenit din cauza infidelităţii şi că cei doi aveau probleme de mai mult timp. Blonda a ales să se separe de impresarul Radu Groza  pentru că acesta nu o plătea pentru concertele susţinute.

''Noi aveam probleme de mai mult timp, nu m-am hotărât pe loc. Stau singură şi nu îmi este uşor. Noi ne-am acceptat aşa de la bun început. M-a interesat doar cum a fost el cu mine ca om. Pe mine nu m-a interesat ce a făcut el înainte. Am luat-o de la zero. Nu mă interesează nimic din ce s-a zis, ci doar ce o să facem mai departe", spunea Roxana Nemeş, în luna mai a acestui an.

 

 

 
 
Loading...