Laura Cosoi și Smiley s-au reîntâlnit la Premiile Gopo, la patru zile după ce actrița l-a luat prin surprindere pe solist cu apariția sa în culisele ultimei ediții a emisiunii „Românii au talent”.


Laura a venit la brațul soțului ei Cosmin în timp ce Smiley a venit neînsoțit la gala „Oscarurilor” românești, care a avut loc la Teatrul Național. Cei doi și-au făcut apariția cam în același timp și au schimbat câteva cuvinte, înainte de începerea galei. 

Pentru acest eveniment, Laura a purtat o rochie neagră, simplă, care i-a pus în valoare silueta perfectă, în timp ce Smiley a ales un costum de culoare neagră și cămașă albă. 

cosoi1.png

Laura Cosoi a venit la brațul lui Cosmin
Foto: Click!/Dorin Constanda

 

Fără resentimente! Laura Cosoi și soțul, alături de Smiley la un eveniment important

smiley_laura.jpg

smiley
Zâmbitori și relaxați, cei trei au sărbătorit lansarea împreună
Foto: Gheorghe Chelu

Bineînțeles că alături de Smiley au fost artiștii pe care îi are sub aripa sa, dar și o mulțime de alți prieteni, care au venit să-l susțină la începutul noului drum. "Alllive" este noul club patronat de Andrei Maria (Smiley). 

De la petrecerea de lansare nu au lipsit Sore, Șerban Cazan, Corina, graviduțele Adda și Andreea Bănică sau magicianul Robert Tudor. Și Adrian Sârbu și iubita lui tinerică, regizoarea Cristina Iacob, au fost alături de Smiley la importantul moment din viața sa profesională.

sarbu.jpg

adrian sarbu
Adrian Sârbu a fost însoțit de Cristina Iacob, iubita sa
Foto: Gheorghe Chelu

 

Printre toți aceștia, două persoane au ieșit cu adevărat în evidență, nimeni alții decât Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean. Laura este ultima iubită oficială a lui Smiley, cea de care s-a despărțit după cinci ani de relație, în 2012. Anul trecut, frumoasa blondă s-a căsătorit cu Cosmin, un om de afaceri, dar a păstrat o legătură apropiată cu cântărețul.

smiley

 

Ba mai mult, Laura și Smiley au colaborat, căci carismaticul prezentator de la "Românii au talent" a compus melodia de pe coloana sonoră a serialului "Vertically Taste" (emisiunea de gătit a Laurei, difuzată pe canalul personal de Youtube – n.r.).

Lansarea clubului lui Smiley este prima ieșire mondenă la care Laura a participat după moartea bunicii sale. Nefericitul eveniment s-a petrecut chiar weekend-ul treecut. 

smiley.jpg

smiley
Smiley și-a extins afacerile
Foto: Gheorghe Chelu

 

sore.jpg

sore
Sore nu a lipsit de la lansarea clubului "Alllive"
Foto: Gheorghe Chelu

«Dar de ce te-ai înroșit?» Ce a făcut Smiley când a văzut-o pe Laura Cosoi la «Românii au talent»

laura_smiley.jpg

laura cosoi smiley
Întâlnire neașteptată între Smiley și Laura
Foto: captură Pro Tv

Total luat pe neașteptate, solistul s-a făcut că leșină, dar și-a revenit rapid și a îmbrățișat-o pe actriță. Pavel nu s-a ferit să-l "ia peste picior": "Dar de ce te-ai înroșit?", l-a întrebat colegul de prezentare.

"Doamne, văd bine? M-a luat inima", a spus Smiley, care l-a luat la întrebări pe concurentul susținut de Laura, pentru ca la sfârșit, cu toții să facă o poză împreună.

Doru Maftei, zis Ocru, are 20 de ani, e student la Teatru, în Iași, și coleg cu Laura. Nu a interpretat vreun rol pe scenă, ci a cântat hip-hop pe versuri scrise chiar de el. Cât acesta a fost pe scenă, Laura și Smiley au dansat în culise și s-au înțepat puțin. "Ești studentă la Teatru?", a  întrebat Smiley, iar Laura a contraatacat: "Dar tu când te însori?".

smiley.jpg

smiley laura cosoi
Smiley "a le;inat" când și-a văzut fosta iubită
Foto: captură Pro Tv
 
 
Loading...