Gabriela Prisecariu, câştigătoarea concursului „Supermodels” by Cătălin Botezatu, a primit oferta de a fi protagonista videoclipului „Next to You” al băieților din trupa Last Night, în colaborare cu Fly Project. Doar că scenele prea deocheate au dus la oprirea videoclipului pe YouTube timp de 75 de ore.


Videoclipul „Next To You”, regizat de Alex Ceauşu, a fost lansat pe YouTube saptămâna trecută și blocat chiar a doua zi după lansare. Motivul? Au fost câteva ţări în care cadrele foarte sexy şi necenzurate erau mult prea mult pentru publicul pudic. Trupa Fly Project are succes în multe ţări, având şi un turneu internaţional în desfășurare, în timp ce băieții din Last Night au intrat timid, dar hotărât în ţări precum Pakistan, Albania, Bulgaria, Turcia, Kazakhstan și Kosovo. Problema a fost că ţările musulmane în care a ajuns piesa au decis că nu pot difuza ”Next To You” în forma inițială, solicitând managementului celor două trupe să-l modifice. Ceea ce s-a şi întâmplat după 75 de ore.

Videoclipul a fost ușor cenzurat, cât să poată fi acceptat de toate ţările în care va ajunge, dar a păstrat notele sexy şi scenele cu striptease, cu o domnișoară care pierde la poker.

last-night-official-photo-1024x489.jpg

last night
Trupa Last Night a lansat ”Next To You” pe YouTube cu peripeții
Loading...