S-a întors roata! După ce a înaintat divorţul de Laurette, acuzând-o că are relaţii extraconjugale, acum Ciprian Nistor se roagă de ea să-l ierte. Afaceristul, condamnat la 15 ani de închisoare, i-a trimis soţiei un munte de cadouri, în speranţa că ea va reveni în braţele lui.


Luna trecută, soţul lui Laurette (34 de ani) solicita către Judecătoria Sectorului 1 desfacerea căsătoriei. Motivul? Ciprian Nistor îşi învinuia soţia de prostituţie şi de relaţii extraconjugale.

Deşi Laurette a fost cea care l-a ameninţat prima oară cu despărţirea, iată că timişoreanul a fost mai iute de picior şi i-a luat-o înainte. Între timp, el a revenit la sentimente mai bune, ba chiar i-a cerut iertare în genunchi celebrului fotomodel. Din Penitenciarul Gherla, acolo unde ispăşeşte o pedeapsă de 15 ani pentru o evaziune fiscală în valoare de 2 milioane de euro, Nistor se căieşte  şi face tot posibilul să reintre în graţiile femeii iubite.

Ca să o recâştige, el i-a trimis cadouri scumpe: ”Laurette abia aşteaptă să divorţeze, ca să scape de nebun, dar se pare că lucrurile nu sunt atât de simple. După ce a jignit-o, Ciprian nu ştie cum să-şi mai ceară iertare şi să o înduplece pe Laurette să renunţe la despărţire. I-a trimis cadouri scumpe, i-a dat bani, buchete enorme de flori, un telefon de ultimă generaţie, chiar nu mai ştie ce să-i cumpere. Ba i-a spus chiar să-şi aleagă ce maşină vrea ea, că o va avea. A spus că-şi retrage cererea de divorţ, pentru că o iubeşte şi vrea să fie din nou o familie”, ne-a spus un apropiat de-al cuplului. 

Laurette şi Ciprian Nistor s-au căsătorit pe 21 februarie 2017

 

Toate eforturile bărbatului par însă sortite eşecului, nu de alta, dar Laurette este sătulă până peste cap de scandaluri, dar şi de gravele acuzaţii. ”Ea nu vrea nici un cadou, ci doar divorţul”, ne-a mai declarat aceeaşi sursă. 

Laurette şi Ciprian Nistor s-au căsătorit pe 21 februarie 2017, la Penitenciarul Jilava, unde iniţial a fost închis.

Laurette s-a dovedit a fi o soţie grijulie, vizitându-l la închisoare cu sacoşele pline cu mâncare, însă la scurtă vreme de la cununie, Ciprian a devenit foarte gelos, ba chiar a trimis şi o armată de detectivi particulari pe urmele ei.

Laurette vrea să ia viaţa de la zero, cu atât mai mult cu cât şi cu fostul iubit, Mihai, tatăl fetiţei ei, a trecut prin mari certuri, privind custodia fiicei lor, Serena, în vârstă de 6 ani.

Recent, cele două s-au mutat în Bragadiru, într-o vilă de 100.000 de euro. Vedeta continuă să câştige bine din publicitate, însă lucrează şi la un cabinet de avocatură.

Prin urmare, ea este convinsă că se poate descurca şi fără ajutorul financiar al lui Ciprian Nistor.  

A pus detectivii pe urmele nevestei infidele

În luna februarie 2017, Laurette Atindehou (34 de ani) se căsătorea în Penitenciarul Jilava cu afaceristul Ciprian Nistor. 

Spunea că este fericită, însă în noiembrie, au apărut primele zvonuri despre divorţ. Mulatra s-ar fi plâns unor apropiaţi de faptul că soţul ei o terorizează cu telefoanele şi că o urmăreşte prin interpuşi, simţindu-se ca într-o colivie, motiv pentru care urma să ceară divorţul. 

Dar iată că partenerul ei de viaţă i-a luat-o înainte. Timişoreanul a acuzat-o pe mulatră de prostituţie şi a spus că are dovezi în acest sens.

 ”În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri şi o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă şi de starea de deţinere în care mă aflu, pentru a întreţine cu diverse persoane relaţii extraconjugale, unele contra cost, existând probe certe în acest sens. Întrucât comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunoştinţă de rude şi prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certă situaţia de fapt”, scrie el, în motivarea cererii de divorţ.

A petrecut vacanţa de iarnă alături de mamă şi de fiică

După atâtea necazuri şi un an greu, cu multe proiecte, Laurette a decis, imediat după Revelion, să plece la munte, alături de o gaşcă de prieteni, de fiică, dar şi de mama ei. 

Laurette s-a relaxat într-o scurtă vacanţă

 

Ele s-au distrat de minune, iar micuţa a prins rapid lecţiile de ski, luate pe pârtie. S-au bucurat de zăpadă, s-au răsfăţat cu preparate tradiţionale şi, cel mai important, s-au relaxat. 

Laurette s-a întors acasă cu bateriile încărcate, decisă să-şi facă ordine în viaţă. Ea speră ca divorţul să se pronunţe rapid, pentru a-şi recâştiga libertatea. 

loading...
Loading...