Ani buni a fost întrebată de ce s-a îngrășat sau cum și când se apucă de slăbit. Iată că Sanda Ladoși a schimbat foaia și le-a închis tuturor gura. Cei care au mers la circ să o vadă în spectacolul “Reveria” au avut un șoc: solista are o apariție demnă de filmele fantastice, iar silueta e trasă prin inel.


Viața i s-a schimbat radical din februarie 2017, de când a fost numită director artistic la Circul Metropolitan din Bucureşti, fostul Globus. Sanda Ladoși (48 de ani) nu a rămas însă doar cu ochii în hârtii, la birou, și, pe lângă rolul de șefă îl face bine și pe cel de artistă. Ea face parte din spectacolul „Reveria”, unde e de nerecunoscut din cauza machiajului şi a costumaţiilor pe care le poartă: peruci supradimensionate, pene, coifuri, chingi, costume din latex etc.

screenshot_2018-05-10-08-47-08-1.png

Sanda Ladosi a slabit, cum a slabit Sanda Ladosi, circul Metropolitan, Reveria, director artistic, silueta, costume
Sanda Ladoși, în spectacolul "Reveria"
foto: "Taifasuri"

„Lumea nu mă recunoaște, iar asta m-a amuzat teribil. Oamenii îmi aud vocea, dar nimeni nu știe unde sunt. Am un machiaj misterios, care e realizat cu o muncă de trei ore. Eu nu am numele nici măcar pe afișul spectacolului, am o apariţie de câteva minute. Nu aș fi putut să îmbrac acele costume dacă aveam cu 15 kg în plus, ca înainte. Am pierdut în greutate aici, în două luni și jumătate, din cauza stresului. Nu a fost o dietă. Nu aveam timp și nici stare să mănânc. Eram agitată, cu gândurile la lucrurile pe care trebuie să le fac. Acum m-am stabilizat, pragul psihologic l-am depășit. Acum mănânc şi slănină cu ceapă, dar nu fac excese”, a povestit Sanda Ladoşi pentru revista “Taifasuri”.

sanda_1.jpg

Sanda Ladosi a slabit, cum a slabit Sanda Ladosi, circul Metropolitan, Reveria, director artistic, silueta, costume
foto: "Taifasuri"

Iată că soarele a răsărit pe strada solistei, după ce în noiembrie 2017 ea și soțul ei, Ștefan Tache, au fost ridicați de procurii DIICOT, fiind acuzați de o fraudă de un milon de euro.

Click! spune

 „Reveria” va mai fi pusă în scenă sâmbătă, 19 mai, de la ora 19.00, şi pe 26 mai, de la aceeaşi ora, prețul biletelor fiind cuprins între 40 și 120 lei. Din echipa acestui spectacol face parte şi Edi Stancu, fost coregraf la « Dansez pentru tine, care aici se ocupă tot de coregrafie, alături de Alexandra Bălășoiu.

 

 
 
Loading...