După ani întregi de antrenamente şi de competiţii, gimnasta Sandra Izbaşa (28 de ani) cochetează şi cu actoria. Fosta sportivă, care are acasă o vitrină plină de medalii, a fost surprinsă, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, în faţa unui local, afişând o siluetă de invidiat, chiar dacă era în ţinută sport. Ea deţine un bolid de fiţe, de aproximativ 60.000 de euro.


Sandra Izbaşa, care ne-a adus atâta bucurie în suflet, ani la rând, cu performanţele ei sportive, este frumoasă ca un fotomodel.  Ea a fost surprinsă, zilele trecute, de fotoreporterii Click! în timp ce cobora din maşina ei, un Range Rover. Preţ de câteva minute a fost preocupată de discuţia telefonică, apoi a intrat în localul unde o aşteapta o bună prietenă, pentru a se răsfăţa cu bunătăţi.

sandra-izbasa.jpg

Sandra Izbaşa
Foto:Click!

Era îmbrăcată într-o geacă cu imprimeu pe spate, la mare modă printre adolescenţi, la care a asortat o pereche de adidaşi negri, încălţăminte la care nu renunţă chiar dacă nu merge la sala de antrenamente. Dar ea a rămas la fel de activă. A filmat pentru comedia “Faci sau taci!” în regia lui Iura Luncaşu, unde îi are parteneri pe Giulia Anghelescu, Ana Baniciu, Diana Dumitrescu şi pe  Augustin Viziru.

18_4.jpg

Sandra s-a simţit perfect la filmările peliculei ”Faci sau taci!”

Nu renunţă la ţinutele sport

“E prima dată când joc într-un film, aşa că am ales să privesc totul cu inima deschisă şi să fiu în acelaşi timp pregătită să fac faţă provocărilor. Cum îmi cunoşteam colegii de platou din proiectele lor anterioare, bineînţeles că am avut emoţii, însă tot de la ei am învăţat cum îmi pot învinge temerile şi să îmi joc rolul aşa cum trebuie. Personajul meu din film mă caracterizează foarte bine, pentru că Iura Luncaşu s-a gândit la un caracter asemănător cu firea mea, aşa că se poate spune că Ema este ca mine. Am acceptat oferta imediat de la casa de producţie Next Spot, realizată cu sprijinul Vertical Entertainment”, a mai spus Sandra. Tânăra a primit şi un ajutor neaşteptat din partea unei legende a gimnasticii mondiale, şi anume, Nadia Comăneci. Într-un material video realizat de gimnastă pentru pagina oficială de Facebook a filmului ,,Faci sau taci!”, Nadia îi îndeamnă pe români să fie alături de campioana Sandra Izbaşa şi să meargă la cinema, pentru a viziona acest film. “Mă bucură susţinerea necondiţionată a Nadiei, care îmi e alături în toate proiectele în care sunt implicată. Îi mulţumesc pentru realizarea acestui clip de susţinere a comediei româneşti «Faci sau taci», pe care ştiu că şi ea abia aşteaptă să o vadă”, mai spune Sandra Izbaşa. Tânăra e ocupată în următoarea perioadă, mai ales cu promovarea filmului în care joacă şi care are premiera pe 15 martie, acolo unde ar putea veni şi Nadia Comăneci. 

 

«Sunt o şoferiţă civilizată şi foarte atentă»

18_2.jpg

Are un bolid de 60.000 de euro

Sandra Izbașa are o mașină superbă, un Range Rover Evoque, în valoare de aproximativ 60.000 de euro. Ea a vorbit despre pasiunea ei pentru șofat, într-un interviu pentru autotestmagazin.ro:”Am o mașină pe care mi-am dorit-o încă din perioada în care am văzut conceptul. Mi-am spus că, dacă va rămâne așa, o să-mi cumpăr una. Nu a costat puțin, dar, după Jocurile Olimpice, am pus un ban deoparte și am primit și un Renault de la Comitetul Olimpic Român. Am dat această mașină, am mai pus niște bănișori și mi-am cumpărat Range Rover. Sunt o șoferiță civilizată, liniștită și foarte atentă. Îmi place să ascult muzică în mașină, dar nu dau volumul prea tare: nu vreau să fiu distrasă de nimic, nu se știe când vine o mașină de salvare și nu vreau să risc să nu o aud”. 

sandra-izbasa-taci-sau-faci-film.jpg

Sandra Izbaşa joacă în filmul "Taci sau faci"
Foto:Arhivă personală

E ultima campioană olimpică a gimnasticii româneşti

18_gettyimages-149844867.jpg

Sandra are colecție de medalii
Foto: GettyImages

Sandra Izbașa este ultima campioană olimpică a gimnasticii românești, titlu cucerit la sărituri, la ediția din 2012, de la Londra. Aceea a fost cea de-a doua ei medalie de aur de la Jocurile Olimpice, după ce, în 2008, la Beijing, terminase prima la sol. Palmaresul olimpic al gimnastei a fost completat cu două medalii de bronz, obținute cu echipa, în 2008 și 2012. Până la retragerea definitivă, care a avut loc la 10 aprilie 2014, la vârsta de 24 de ani, Sandra a mai cucerit 12 medalii la Campionatele Europene, dintre care 7 de aur. De asemenea, a urcat de trei ori pe podiumul de premiere la Campionatele Mondiale (are un argint și două bronzuri). 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: