Nu e puțin lucru să fii însurat cu Miss România (n.r. în 2010), așa că Adrian Mutu (39 de ani) nu se uită la bani când vine vorba să-și răsfețe nevasta. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Sandra Mutu (24 de ani) prin oraș, ca pe podium.


Blană de șinșila, de care au toate vedetele care se respectă, pe care specialiștii o evaluează la 5.000 de euro, geantă Chanel de 5.000 de euro și un bolid frumos și lustruit ca la un salon auto, care costă nici mai mult, nici mai puțin de 80.000 de euro.

sandra_mutu_3.jpg

Sandra Mutu, Adrian Mutu, tinuta, lux, blana sinsila, Chanel, genti scumpe, garderoba vedetelor, haine
Geanta Chanel costă 5.000 de euro, iar blana din șinșila, la fel
foto: BLITZ

La un calcul simplu, fără să punem la socoteală bijuteriile, o apariție publică a Sandrei Mutu costă aproximativ 90.000 de euro. Fotoreporterii Click! au surprins-o zilele trecute la volanul mașinii sale Porsche Cayenne, în zona Barbu Văcărescu din Capitală, acolo unde a mers la un salon de înfrumusețare. După două ore, frumoasa brunetă s-a îndreptat spre casă, acolo unde o așteptau soțul și fiul ei, Tiago, care pe 14 aprilie va împlini un anișor.

img_2815.jpg

Sandra Mutu, Adrian Mutu, tinuta, lux, blana sinsila, Chanel, genti scumpe, garderoba vedetelor, haine
Acesta este bolidul de 80.000 de euro pe care îl conduce Sandra

În momentul de față, Adrian Mutu este manager sportiv la Federația Română de Fotbal, unde ar încasa un salariu de 10.000 de euro pe lună, adică atât cât fac împreună geanta și blana soției.

mutu.jpg

adi mutu
Adrian e topit după micuțul Tiago
Foto: arhivă personală

Și alte vedete sunt înebunite după blănuri!

 

 
 
Loading...