O altă vedetă de la Antene se pregăteşte să devină mămică. Alessandra Stoicescu a dat vestea de 1 Martie şi a aflat între timp şi ce sex are copilul din burtică. Din câte se pare frumoasa prezentatoare şi soţul ei, Sergiu Constantinescu vor avea o fetiţă.


Alessandra Stoicescu (42 de ani) va aduce pe lume primul ei copil şi este extrem de emoţionată. Vedeta Antena 3 a anunțat că este însărcinată de 1 Martie, vestea venind pe pagina reţelei sociale. 

alessandra_stoicescu_gravida.jpg

alessandra stoicescu insarcinata
Așa a anunțat vedeta Antenei 3 că este însărcinată
Foto: arhivă personală

"Primul nostru boboc de floare", a scris prezentatoarea în dreptul unei imagini în care își arată brățara cu două piciorușe de bebeluș, pusă pe mâna pe care o ține pe cea a soțului ei. Felicitările au început să curgă imediat în rubrica de comentarii. 

sandra.jpg

sandra stoicescu 100 de minute
Sandra Stoicescu prezintă emisiunea "100 de minute" la Antena 3
foto: captură video Antena 3

Duminică, Mihaela Bărzilă, colega de trust a Alessandrei Stoicescu, a anunţat că vedeta va fi o mămică de fetiţă. 

Ce spunea Sandra Stoicescu despre sarcină

În 2014, când a vorbit despre subiectul bebeluși, Sandra Stoicescu a explicat că nu se grăbește, chiar dacă își dorea de pe atunci să experimenteze  sentimentul matern. Discretă cu viața personală, prezentatoarea emisiunii "100 de minute" nu s-a aventurat niciodată în a da prea multe explicații pe această temnă.

sandra_stoicescu_burtica.jpg

sandra stoicescu gravida
Burtica de gravidă a Sandrei Stoicescu a început să prindă contur
foto: captură video Antena 3

"Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul... E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu", a mărturisit Alessandra la acea vreme.

alessandra-stoicescu-burtica-gravida.jpg

Alessandra Stoicescu, cu burtica de gravidă la vedere
Foto: Instagram

Lucrurile s-au așezat de minune, căci anul acesta, îndrăgita vedetă tv va deveni mamă. Soțul ei mai are un copil dintr-o relație anterioară, o fată pe nume Bianca, pe care Sandra o vede ca pe o soră mai mare pentru fetiţa ei. 

Alessandra Stoicescu şi Sergiu Constantinescu sunt căsătoriţi de aproape 6 ani

 

Citeşte şi:

 

Aglomeraţie de graviduţe la Antene! 8 dintre vedetele postului vor deveni mame curând

Alessandra Stoicescu, probleme pe aeroport! Prezentatoarea a trecut prin mari emoții

 

 

Loading...