Vedeta Antenei 1, Alessandra Stoicescu (43 de ani), ne-a oferit un interviu în exclusivitate despre cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Urmează să devină mămică de fetiță peste o lună, așa că e pe ultima sută de metri cu pregătirile.


”Am plâns când am aflat că sunt însărcinată. Camera fetiței este gata. I-am cumpărat pat, dulap. Patul va fi până la primul iubit așa mi-a spus cel de la care am cumpărat, un român care dezvoltă România prin businessul pe care îl face. Avem o căsuță la munte și acum îi amenajăm și camera de acolo, așa că sunt foarte multe de făcut. Nu am avut pofte din acelea încât să îl trimit pe Sergiu la trei noaptea să îmi cumpere ceva la care poftesc. Am mâncat ce nu mâncam înainte, adică mult mai multe fructe. Mâncam o cireașă două, dar acum sunt cu castroanele, cantitățile au crescut”. Sandra este căsătorită din 2013 cu Sergiu Constantinescu.

Ce spunea Sandra Stoicescu despre sarcină

În 2014, când a vorbit despre subiectul bebeluși, Sandra Stoicescu a explicat că nu se grăbește, chiar dacă își dorea de pe atunci să experimenteze  sentimentul matern. Discretă cu viața personală, prezentatoarea emisiunii "100 de minute" nu s-a aventurat niciodată în a da prea multe explicații pe această temă.

alessandra_stoicescu.jpg

alessandra stoicescu fiica vitrega sot
Alessandra Stoicescu, alături de fiica soțului ei și de Sergiu Constantinescu
foto: arhiva personală

"Ne dorim un copil, dar mai aşteptăm. Momentan, primim sfaturi de la prieteni. Un copil reprezintă o provocare. Trebuie să ţi-o asumi, ţi se schimbă viaţa radical. Şi, plus de asta, nu baţi din palme şi gata copilul... E o decizie pe care o iei şi, în primul rând, se întâmplă când vrea Dumnezeu, nu când vrei tu", a mărturisit Alessandra la acea vreme. Lucrurile s-au așezat de minune, căci anul acesta, îndrăgita vedetă tv va deveni mamă. Soțul ei mai are un copil dintr-o relație anterioară, o fată pe nume Bianca, pe care Sandra o vede ca pe o soră mai mare pentru fetiţa ei. 

Citește și:

FOTO Cum a arătat Alessandra Stoicescu la nunta ei. Îţi place rochia ei de mireasă?

Tablou de familie cu Sandra Stoicescu, gravidă în 7 luni, fiica vitregă și soțul

Loading...