"Bestia" Sandu Lungu a dovedit, în prima ediție a emisiunii “Uite cine dansează”, că nu este străin de dans și de grație. A fost surpriza serii și a fost apreciat pentru felul în care a valsat alături de partenera sa, Raluca Netca.


Serios, cu mentalitate de sportiv și disciplinat, acesta a luat în serios repetițiile și a demonstrat că prejudecățile pot fi spulberate cu ușurință. Prestația luptătorului de MMA este așteptată cu sufletul la gură de telespectatori și luni, 13 martie.

Înainte de a se prezenta în platou, acesta și-a invitat partenera de dans într-un altfel de ring, mult mai familiar lui, cel de box. Blonda s-a îmbrăcat într-un costum super sexy de dans, iar Sandu a purtat echipamentul său de lupte. Raluca l-a sedus din câțiva pași, iar cei doi au executat câteva mișcări de Paso Doble, un preambul al reprezentației din show.

Sandu este unul dintre cei mai buni luptători din România, cu un palmares important în domeniu și, totodată, o prezență inedită în ringul de dans. Și-a început cariera în anul 1991 practicând judo, sport pentru care a câștigat mai multe turnee naționale și europene, iar în 1994 a obținut cea mai mare performanță din istoria judo-ului masculin românesc, ieșind campion mondial la categoria sub 20 de ani. Deși a avut performanțe importante în judo, Sandu a devenit cunoscut la nivel mondial după ce a luptat în competițiile MMA. După victorii obținute în judo și kickboxing, sportivul a făcut o schimbare la 40 de ani și a decis să înceapă luptele în cușcă, obținând și aici victorii importante.

 
 
Loading...