Weekend plin de paranghelii. Alina Puşcaş şi Sânziana Buruiană vor avea parte, sâmbătă (21 mai), de emoţii la cote maxime, căci ele îşi vor creştina copiii. Ambele mămici vor avea petreceri tematice, cu sute de invitaţi.


Sânziana Buruiană (32 de ani) şi Nicolae Zuluf (28 de ani) vor fi cuprinşi de emoţie, căci fiica lor, Izabela Ştefania (4 luni), va intra de sâmbătă în rândul creştinilor. Pentru că vrea ca totul să fie perfect, în săptămâna ce a precedat evenimentul, Sânziana a făcut tot felul de probe: de coafură, de machiaj, de ţinute, şi-a împrospătat tatuajul sprâncenelor, şi-a făcut unghiile din timp.

puscasuntitled-1.jpg

Invitaţiile la botezul lui Alexandru sunt sub formă de hărţi

 

La botezul de astăzi, Sânzi s-a gândit să aducă animatori, care să îi picteze pe cei 20 de copii ai invitaţilor şi, în plus, a cerut ca în localul din zona de sud a Bucureştiului să fie amenajat un loc de joacă. „Rochiile mele nu vor avea rozul meu preferat. Una va fi ivoire, iar cea de-a doua va avea un roz prăfuit, nu unul strident”, a declarat Sânziana la emisiunea „Răi da’ buni” (Antena Stars). Tortul sărbătoritei va fi roz, cu etaje multe şi cu fundiţe. Ţinuta copilei este făcută din materiale preţioase, aduse tocmai din Dubai. Şi Alina Puşcaş (32 de ani) şi iubitul ei, medicul stomatolog Marius Stoenescu (42 de ani), se pregătesc, în sfârşit, să îşi creştineze fiul, pe Alex, în vârstă de opt luni şi jumătate. Deşi nu şi-a dorit o ceremonie cu fast, Alina, acum însărcinată din nou cu fetiţă, s-a trezit în faţa unei liste cu... 200 de invitaţi.

micuta24-vedete-foto-2-2-co.jpg

Şi micuţa Izabela are trusoul cu trandafiri şi fundiţe roz

 

„Invitaţia e sub formă de hartă a lumii, iar în interior e un bilet de avion. Tortul va fi un morman de geamantane, pe care vor fi desenate continentele şi busole”, a declarat vedeta la „Un show păcătos” (Antena 1). Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” a mai afirmat că nu a dorit un meniu tradiţional. Astfel, invitaţii vor fi serviţi cu preparate din carne de vită, de peşte şi aperitive „speciale”. De atmosferă se vor ocupa Nicoleta Nucă şi Flavius Teodosiu.

 
 
Loading...