Fosta asistentă tv Sânziana Buruiană și-a sărbătorit duminică, 27 iunie, ziua de naștere. La 37 de ani, blonda a dat o petrecere de pomină în curtea casei, profitând de vremea călduroasă.


Primul care i-a oferit un cadou Sânzianei Buruiană a fost chiar partenerul ei de viață, Nicolae Zuluf. Fostul fotbalist i-a dedicat soției sale un mesaj emoționant de dragoste.

De ziua ei, Sânziana a preferat să stea cu toată familia și cu prietenii la un grătar, la vila părinților de la Cernica. “Îmi sărbătoresc ziua alături de prietenii mei, fac un grătar în curte, e caniculă, e superb, eu sper ca Doamne Doamne să țină cu noi, e o vreme tare bună”, a spus vedeta.

Culoarea petrecerii a fost roz magenta, toată familia purtând cel puțin o piesă de îmbrăcăminte în această nuanță. Mai mult, tortul s-a asortat până la cel mai mic detaliu cu sărbătorita, care a purtat o rochie magenta cu detalii animal print alb-negru.

sanziana-buruiana.jpg

sanziana buruiana cu fetele si sotul
Sânziana Buruiană și fetele ei s-au asortat perfect cu tortul aniversar
foto: arhiva personală/Instagram

 

Sânziana Buruiană se pregătește de botez

Sânziana Buruiană și soțul ei, Nicolae Zuluf, se pregătesc de botezul celei de-a doua fetițe, Antonia. Micuța are deja opt luni, însă aceștia au amânat evenimentul din cauza pandemiei. Botezul este programat pentru vara aceasta, iar Sânzi a stabilit deja sala de evenimente unde va avea loc petrecerea și a pregătit bebelușei.

“Cea mică va purta trei ținute, una cu care va veni de acasă, una cu care o va schimba nașa, iar apoi la restaurant”, a spus Sânziana Buruiană, la Antena Stars. Muzica va fi asigurată de Elena Ionescu și Bianca Rus, dar nu vor lipsi nici acordurile lăutărești. “Va cânta prietena mea Elena Ionescu, Bianca Rus, prietena mea, voi avea și muzică populară, vom avea și un Dj, pentru că în prima parte se va desfășura la piscină”, a mai spus Sânzi.

Citește și:

Sânziana Buruiană: «Îmi alăptez fetița, chiar dacă a făcut patru ani. Vreau în Cartea Recordurilor»

 

 
 
Loading...