Sânziana Buruiană, în vârstă de 38 de ani, va deveni mamă pentru a doua oară! Vestea a fost dată chiar de către frumoasa blondă pe contul personal al unei rețele de socializare. Se pare că Iza va mai avea un frățior sau o suriorară, iar Sânziana este nerăbdătoare să îl țină în brațe pe noul membru al familiei.


Sânziana Buruiană este mama micuței Iza, de patru ani. Micuța cochetează deja cu modellingul și este frumoasă precum o păpușă, lucru care a inspirat-o pe mama ei să creeze o jucărie după chipul fiicei sale. “Mi-am dorit foarte mult o păpușă care să semene cu fetița mea și m-am gândit să fac și o colecție de hăinuțe intitulată «Zulu’Fitza cu fundița», care să conțină atât haine pentru fetițe, cât și pentru păpușile lor. Sunt multe mămici și copilași care o admiră pe Iza și care mă întreabă de unde îi iau hăinuțele fashion. Vor și ele la fel”, a declarat Sânziana pentru Click.ro.

sanziana-si-zuluf.jpg

sanziana si zuluf
Sânziana Buruiană şi soţul ei, Nicolae Zuluf
Foto Arhivă personală

Familia Sânzianei și a fostului fotbalist, Nicolae Zuluf va deveni mai numeroasă, căci Sânziana a anunțat, pe rețelele de socializare că va deveni mamă pentru a doua oară! „Un suflețel mic a vrut să vină la noi cand nu ne asteptam, să o facă pe Iza cea mai fericită surioară, iar pe noi cei mai împliniți părinți. Știu exact ce va urma, cunosc greul cu care vine la pachet noua noastră viață, cunosc și împlinirea dincolo de cuvinte, le-am trăit la cote maxime și sunt pregătită să le iau de la capat. Poate nu din start, recunosc", a scris Sânziana. 

sanziana-buruiana-alaptat.jpg

sanziana buruiana
Sânziana Buruiană își alăptează fiica de patru anișori
Foto Arhivă personală

Sânziana va deveni mamă pentru a doua oară 

Vedeta le-a mărturisit admiratorilor că nu se simte îngrijorată, ci plină de spreanță, răbdare și de liniște. Mai mult decât atât, ea consideră că bebelușul este ca o alinare pe care o primește după ce două persoane dragi sufletului ei s-au stins. „Doamne Doamne poate a hotărât că am pierdut prea mult în ultimii ani, două dintre cele mai dragi ființe și importante din viața mea au plecat la El, așa că mi-a trimis în schimb un îngeraș și îi mulțumesc pentru acest cadou minunat"! 

sanziana-buruiana-fetita_6.jpg

sanziana buruiana
Sânziana alături de fiica sa, Izabela
Foto Arhivă personală

Sânziana Buruiană îşi alăptează fiica de patru ani 

Sânziana Buruiană a şocat pe toată lumea la începutul anului, atunci când a declarat că încă o alăptează pe fiica ei de patru ani întrucât crede în proprietăţile extraordinare ale laptelui matern. Ea este convinsă că laptele o ajută pe Izabela să îşi întărească imunitatea.

fiica-sanziana-buruiana_4.jpg

fiica
Iza a împlinit 4 ani pe 7 ianuarie
Foto Arhivă personală

"Am scos-o și iarna afară în rochiță, fără căciulă și e bine merci. Nu răcește. Are o imunitate de fier. Eu cât o să mai am lapte nu mă las. Vreau să întru în Cartea Recordurilor”, a declarat Sânziana pentru pentru Click!

 

Citește și

Cine este soţul Sânzianei Buruiană. Zuluf şi-a cam pus ghetele în cui

Sânziana Buruiană: «Îmi alăptez fetița, chiar dacă a făcut patru ani. Vreau în Cartea Recordurilor»

 
 
Loading...