Sânzi a intrat în linie dreapă cu pregătirile de nunta cu fotbalistul Nicolae Zuluf. Blonda şi-a ales restaurantul şi ştie clar cum va arăta rochia pe care o va îmbrăcat în ziua cea mare. Un singur lucru mai avea de rezolvat şi l-a bifat în direct la tv: şi-a ales naşa de cununie.


Sânziana Buruiană este o femeie hotărâtă. După ce a acceptat cererea în căstorie a iubitului ei, fotbalistul Nicolae Zuluf, blonda a trecut la treabă. Nu are toate aranjamentele făcute, însă ştie foarte bine cum va arăta în ziua în care va deveni doamna Zuluf. "Nu mi-am ales încă rochia, dar îmi doresc una cu cristale, de prinţesă. Mi-am ales localul. Mi-aş dori foarte mult să mă cunune Adriana", a spus Sânziana în direct la emisiunea lui Bahmu.

adriana_bahmuteanu.jpg

sanziana buruiana nunta adriana bahmuteanu nasa de cununie
Adriana Bahmuţeanu a acceptat să o cunune pe Sânzi
Foto: Facebook

Prezentatoarea de la "Necenzurat" nu a stat mult pe gânduri şi a acceptat imediat propunerea "Cu mare drag", i-a spus Adriana Bahmuţeanu. Acum, că şi la capitolul naşi, Sânziana a scăpat de o grijă, blonda poate trece mai departe cu pregătirile pentru nunta de anul viitor. 

 
 
Loading...