Spectacol total oferit de Brigitte Năstase la Ferma 2019. După scenele repetate în care fosta soţie a lui Ilie Năstase şi-a ieşit din minţi şi s-a certat pe rând cu mai mulţi concurenţi, acum bruneta este protagonisa unor momente fierbinţi, chiar în dormitorul de la Ferma. Florin Pastramă și Brigitte Năstase au dormit în același pat, s-au îmbrățișat și s-au sărutat sub privirile uimite ale celor din jur.


Nimic nu o poate opri pe Brigitte Năstase. Bruneta a susţinut sus şi tare că face doar ce vrea ea şi ne-a şi demonstrat acest lucru. Nici camerele de luat vederi, care surpins tot, nu au intimidat-o pe fosta soţie a lui Ilie Năstase, care a cedat avansurilor repetate făcute de Florin Pastramă. După câteva zile în care s-au tachinat, cei doi au trecut la fapte. Au dormit în acelaşi pat, s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat sub privirile stupefiate ale colegilor. Picanteriile dintre cei doi şi imagini cu ei în care se sărută pătimaş vor continua și marți, 26 martie, când ceilalți concurenți își vor spune părerea cu privire la idila dintre cei doi. „Pe bune? Bro, nu îmi vine să cred așa ceva”, spune Cătălin Moroșanu. 

brigitte-si-pastrama-2.jpg

Brigitte și Pastramă la Fermă
Au dormit în acelaşi pat, s-au îmbrăţişat şi s-au sărutat
Foto: captură Pro TV

 

Cum a convins-o Florin Pastramă pe Brigitte Năstase să-i accepte avansurile

briggite-si-pastrama.jpg

Brigitte a uitat că are iubit acasă
Foto: captură Pro TV

 

Florin Pastramă ştie ce vrea şi pare că nu se lasă până nu obţine. Îi plac femeile frumoase pentru care are o adevărată slăbiciune, aşa că după ce şi-a încercat norocul cu colegele din colibă, a trecut la femeile din Fermă. Prima la care s-a oprit a fost Brigitte Năstase. Iniţial, el a început să-i facă avansuri prin mici gesturi. După un masaj şi câteva declaraţii spumoase, cei doi au trecut direct la fapte, spre surdinderea celor din jur. Dacă Pastramă nu mai are nimic de pierdut, fiind deja părăsăit de Raluca Podea, iubita care îl aştepta acasă, Brigitte l-a făcut să vadă roşu în faţa ochilor pe Corneliu Oană, tânărul cu care are o relaţie de ceva timp."Sunt scârbit şi uimit de situaţia în care m-a pus Brigitte. Nu am vorbit cu ea, o aştept acasă”, ne-a mărturisit el stupefiat când a aflat că iubita lui a călcat strâmb. 

 

Citeşte şi:

 

Ferma 2019. Florin Pastramă a sărit să îl bată pe Kamara! Otniela, cauza intrigilor din competiție

Ce a decis Claudia Pavel legat de Brigitte Năstase: "Nu o ia nimeni în serios pe această femeie"

Loading...