Saveta Bogdan a împlinit azi, 16 ianuarie, vârsta de 72 de ani. Cântăreața de muzică populară e mereu cu zâmbetul pe buze, deşi de-a lungul vieţii a trecut prin experienţe inimaginabile. Artista a iubit cu patimă un bărbat care i-a făcut viața un iad!


Saveta Bogdan are o carieră frumoasă, un copil reușit, o fată stabilită peste Ocean, pe nume Cătălina, însă viața ei nu a fost întotdeauna roz. În adolescență, Saveta a crezut că și-a întâlnit prințul din povești, dar nu a fost așa. Din cauza geloziei, tânărul de care s-a îndrăgostit și pentru care a fugit de acasă, la numai 16 ani, i-a făcut viața un calvar. "Era foarte gelos. Foarte gelos și foarte violent. Dacă mă duceam până la pâine, sărea la mine cu cuțitul! La un moment dat, simțeam că nu mai pot să trăiesc viața aceasta!", a povestea artista, la “Acces Direct” (Antena 1), despre cel care i-a devenit primul soț. L-a așteptat să vină din armată cu speranța că se va schimba. Zadarnic! Așa că Saveta l-a părăsit.

saveta.jpg

Saveta Bogdan, aniversare, Ferma vedetelor, PRO TV, drama, viata personala, chinuri din dragoste
În 2016, Saveta Bogdan a participat la "Ferma vedetelor"

”Am stat cu el doar cinci ani, după care am fugit de acasă şi am divorţat”, a spus Saveta pentru Click!. Dar, ca un făcut, solista nu şi-a găsit fericirea nici alături de cel de-al doilea soţ: “Ne certam mereu, iar într-o seară el m-a împins într-un şifonier. În cădere, cheia mi s-a înfipt exact în cap. Am fost la spital, mi s-au pus două copci. M-am speriat tare rău. În plus, fiica mea a descoperit că este afemeiat. I-a găsit, din întâmplare, o listă lungă cu amantele. A avut 83! Am stat în acest mariaj cam 30 de ani, după care am divorţat”, a mai povestit solista. În luna mai, cântăreața își va vizita fata în America, unde va sta până în luna august. În anul 2016, solista a participat la "Ferma vedetelor" (PRO TV), emisiune care s-a filmat atunci în Cipru.

 
 
Loading...