Tehnica cu care a reuşit Ilinca Băncilă să impresioneză la interpretarea piesei "Yodel it", ce ne va reprezenta în finala Eurovision 2017 de la Kiev, nu este pe gustul multor artişti consacraţi. Florin Chilian, eliminat din Selecția Națională Eurovision de votul juriului, a comentat acid rezultatul concursului. El a mers până într-acolo încât a comparat prestația tinerei de 18 ani cu „o gargară după o partidă de sex reușită doar pe jumătate”.


Prestaţia Ilinicăi Băncilă a fost desfiinţată de Florin Chilian, eliminat din Selecția Națională Eurovision de votul juriului.Artistul susține că rezultatul era cunoscut înainte de votul publicului.

"Cum ziceam: #TVR #Eurovision Un aranjament jenant. Se cunoştea câştigătorul finalei nationale a #Eurovision2017. Un compozitor român cu o piesă românească despre România. O piesă românească despre cum se strâng și comunică ciobanii cu văcuțe mov pe dealurile Elveției. Cred, nu știu sigur. N-am priceput ce zic reprezentanții României pentru că nu cunosc limba română în care a fost cântată. Cam atât despre identitatea națională a reprezentării României la Eurovision 2017. 

chilian.jpg

Florin Chilian

 

Ca să nu fiu răutăcios până la capăt, pot spune că, pe alocuri, yodele-itul fetei din semifinală seamănă prea tare cu o gargară ultrafonică venită brusc după o partidă de sex reușită numai pe jumătate. Gargara făcută în fugă, pe furiș, fix înainte de a fugi acasă, din dorința nestăvilită de a uita gustul nașpa rău din gură. (...)”, a notat Florin Chilian pe pagina lui de socializare stârnind un adevărat scandal.

Duminică seară, piesa cântată de Alex Florea şi Ilinca Băncilă a strâns cele mai multe voturi, iar cei doi artişi, foşti concurenţi la "Vocea României" vor merge la Kiev

 
 
Loading...