Veste bună pentru cinefili! Luni seară va debuta la Pro TV primul episod din serialul „Vlad”, a cărui avanpremieră, demnă de Hollywood, a avut loc joi seară, la Mall Băneasa. Pe covorul roşu au păşit nu numai actorii din serial, ci şi vedetele postului, care au dorit să vadă primul episod al acestei producţii regizate de Jesus del Cerro. Este un serial cu răzbunări, intrigă şi sex.


“Vlad ” e primul serial românesc realizat la standarde cinematografice. La avanpremiera primului episod au strălucit pe covorul roşu actorii din rolurile principale Adrian Nartea (n.r.-interpretul lui Vlad, în perioada actuală, după ce a ieşit din închisoare), Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Anghel Damian, Ion Haiduc, Ştefan Iancu, Victoria Răileanu şi Monica Bârlădeanu, care a etalat un decolteu de infarct, la eveniment. 

A fost o seară de vis, iar cei peste 400 de invitaţi s-au arătat încântaţi de superproducţia care va debuta luni seară, de la orele 20.30,  la PRO TV: ”Şase luni au durat filmările pentru «Vlad» şi cred că aş putea vorbi încă şase luni de acum înainte despre acest proiect. E vorba despre povestea contelui de Monte Cristo, una dintre cele mai îndrăgite din literatura universală, o poveste despre dragoste, trădare şi răzbunare. O poveste plină de aspiraţii, într-o lume a contrastelor, care îmbină misterul cu intriga şi cu suspansul, într-un serial în care schimbările de situaţie depăşesc toate aşteptările. Toţi ne putem regăsi în Vlad, în toate trăirile lui. Dacă doriţi să urmăriţi o poveste puternică, profundă, «Vlad» e serialul vostru, dar fiţi pregătiţi, va fi plin de surprize!”, a spus Jesus Del Cerro, regizorul serialului.

Telespectatorii vor afla uluitoarea poveste şi vor face cunoştinţă cu personajele cheie. Vom vedea cât de mare e iubirea dintre Adrian şi Eliza şi care este motivul pentru care ea, Ştefan şi Leo decid să-şi trimită iubitul la închisoare. Adrian reuşeşte să evadeze şi să înceapă o nouă viaţă având o nouă identitate, adică Vlad. 

Primul episod debutează şi cu scene de sex între personajele principale jucate de Olimpia Melinte şi de Anghel Damian (n.r.-el interpretează rolul lui Vlad/Adrian, în primii ani).

Printre cei prezenţi în sală s-au mai numărat şi Andreea Esca, Pavel Bartoş, Iulia Albu, Corina Caragea, Ana Maria Prodan, Răzvan şi Irina Fodor, Bogdan Ioan, câştigătorul de la «Vocea României», câţiva  dintre juraţii de la «Cântă acum cu mine», Răzvan Exarhu, Oana Cuzino, Cove, Lora, Adela Popescu şi multe alte vedete de top.

Ei sunt actorii care au filmat scenele din dormitor! 

18_anghel-damian.jpg

Anghel Damian e Adrian în serialul “Vlad”

Actorul Anghel Damian (27 de ani), care îl interpretează pe tânărul Adrian din „Vlad”, este un cunoscut actor de teatru, scenarist, producător şi regizor. În 2013, el l-a interpretat pe Mihai în „Îngeri pierduţi” de la Acasă şi a mai jucat în câteva pelicule precum „Selfie”, „Vera”, „Ana, mon amour” sau în documentarul „Quuen Marie of Romanie”, unde l-a interpretat pe Carol II în tinereţe.

18_olimpia-poza-2-bun-foto-dreapta.jpg

Olimpia Melinte este Eliza

Tot anul trecut a jucat rolul lui Alex în serialul „Anii de sâmbătă seara”. De data aceasta el și partenera lui film, actrița Olimpia Melinte, sparg gheața cu scenele îndrăzneţe din serialul de la PRO TV, iubindu-se cu patos în dormitor. 

 
 
Loading...