Nu mai este niciun dubiu că „Ferma“, show difuzat de Pro TV la ore de maximă audienţă, ar putea deveni o emisiune interzisă minorilor. Cea mai recentă ediţie a show-ului, difuzată pe 14 martie, a fost din nou presărată cu momente erotice şi cu imagini în care vedetele feminine au fost filmate dezbrăcate.


Cu ocazia zilei de naştere a lui Brigitte Năstase, Mihaela Rădulescu le-a pregătit o surpriză concurenţilor şi concurentelor, aducându-le la „Fermă“ mai multe ţinute pe care ea le-a purtat de-a lungul timpului în diferite emisiuni TV sau la shooting-uri. „În seara asta voi le îmbrăcaţi pe fete“, le-a spus Mihaela Rădulescu tuturor concurenţilor, iar fiecare bărbat şi-a ales câte o fată pentru a o îmbrăca.

După ce concurenţii au ales hainele şi fetele, concurentele au început să se îmbrace, iar emisiunea de la Pro TV s-a transformat uşor-uşor într-un show interzis minorilor. În timp ce fetele se schimbau, pe post erau difuzate imagini cu ele, iar telespectatorii le-au putut vedea goale pe Ioana Filimon, Brigitte Năstase şi Otilia.

Iată imaginile interzise minorilor şi află ce concurent a spus că totul este mult prea porno

 
 
Loading...
Citeste tot despre: