Un război rece e pe cale să izbucnească între Brigitte Năstase şi fosta soţie a fostului tenismen, Amalia. Bruneta, care recent şi-a aşteptat soţul la ziua ei de naştere, în timp ce el se afla la cinematograf, sub acelaşi acoperiş cu cea care i-a dăruit două fetiţe, pe Alessia şi Emma, a răbufnit pe reţeaua de socializare după ce s-ar fi vehiculat că Amalia nu îşi lasă copiii în preajma actualei soţii a lui Năstase.


Brigitte a avut tot timpul un dinte împotriva fostei soţii a lui Ilie Năstase, Amalia, şi acum se pare că s-a aflat şi de ce. La ziua de naştere a brunetei care a avut loc cu câteva zile în urmă, cântăreaţa Adriana Antoni a divulgat un secret bine păzit. ea a fost invitată să cânte şi i-a emoţionat pe sărbătorită şi pe invitaţi la momentul tortului.  

Artista l-a făcut pe Ilie Năstase să-şi amintească faptul că ar fi trebui să filmeze cu fetiţele lui din căsnicia cu Amalia Năstase videoclipul piesei "A zis tata către mine", platoul de filmare fiind chiar casa tenismenului în care locuieşte cu Brigitte, dar fosta soţie a sportivului nu ar fi fost de acord să-şi lase copiii în preajma actualei neveste, iar bruneta a confrimat acest lucru printr-un mesaj acid la adresa Amaliei. Totul s-a petrecut în urmă cu trei ani.

 

 

"Încet, încet, adevarul iese singur la lumina, desi eu nu m-am plâns niciodată. Dumnezeu ştie cât venin am suportat în șapte ani....de;i Ilie era un om divorțat când a venit la Timişoara să mă cunoască, pentru că mă văzuse doar la televizor într-o emisiune", a scris Brigitte pe pagina ei de Facebook. 

Povestea de iubire dintre Ilie Năstase şi Amalia a început în anul 1996, în ziua în care Sting a susţinut un concert în România. Presa a vuit la acea vreme despre o nouă iubire a marelui tenisman, o iubire la prima vedere!

Ilie Năstase şi Amalia Năstase au divorţat în urmă cu şapte ani. Amalia a devenit mămica pentru a treia oara cu iubitul ei, Răzvan Vasilescu, iar tenismenul s-a însurat cu Brigitte Năstase în urmă cu trei ani. 

Loading...