Problemele de sănătate ale Claudiei Pavel, alias Cream, se agravează, iar solista, care se află în Republica Dominicană, la show-ul “Exatlon”, a ajuns de urgenţă la spital.


Ieri, 15 ianuarie, v-am anunţat despre necazurile prin care trece solista Claudia Pavel (33 de ani), la filmările reality-show-ului „Exatlon”, de la Kanal D. Solista era plină de bube, de băşici, de răni, din cauza înţepăturilor de ţânţari, însă iată că gluma se îngroaşă, iar luni seară (15 ianuarie) vedeta n-a mai apărut în grupul „Faimoşilor”. Prezentatorul show-ului, Cosmin Cernat, a mărturisit în emisiune că solista a ajuns la un spital din Republica Dominicană şi că este atent supravegheată de medicii de acolo.

claudia.jpg

Claudia Pavel, Cream, Exatlon, show extrem, Kanal D, bube, basici, rani, pericol
Claudia Pavel este plină de bube şi de băşici
foto: Kanal D

“Are alergie la ţânţari şi nu are la ea cremele cu care se tratează în țară. A fost înțepată, s-a scărpinat, apoi a făcut băşici care s-au uscat. Nu se aştepta să fie chiar aşa, are și niște răni urâte pe mâini, pe faţă şi pe posterior. E prima oară când merge în Republica Dominicană şi nu ştia ce necazuri o vor aștepta acolo. La 23 de ani, ea a făcut şoc anafilactic de la înțepăturile unor insecte”, ne-a spus un apropiat de-al concurentei. Din păcate, problemele solistei s-au agravat, iar echipa emisiunii a decis să fie pusă sub supravegherea medicilor. Surse din Kanal D ne-au mărtuisit că solista s-a întors deja, de aseră (15 ianuarie), la probele din emisiune şi că este din nou gata pentru competiţie. Din păcate, mai sunt şi alţi concurenţi cu probleme. Ion Oncescu este foarte zgâriat pe picioare, iar Ionuţ, unul dintre concurenţi, are o problemă la mână.

0c8a4792.jpg

Claudia Pavel, Cream, Exatlon, show extrem, Kanal D, bube, basici, rani, pericol
Aşa arată pielea solistei. Are bube pe tot corpul
 
 
Loading...