Ivana Chubbuck, creatoarea unei şcoli de actorie la Hollywood şi trainer al unora dintre cei mai cunoscuţi actori, precum Brad Pitt, Halle Berry şi Charlize Theron, dă startul unui masterclass de actorie şi public speaking în luna decembrie, la Bucureşti. Printre elevele ei se numără celebra actriţă Maia Morgenstern, Iulia Vântur, Andreea Raicu şi Dana Săvuică.


Ivana Chubbuck, care a lucrat cu  Sylvester Stallone, Jim Carrey, Brad Pitt, Halle Berry şi Charlize Theron, printre alţii, vine pe 16 şi 17 decembrie la Bucureşti pentru un masterclass de două zile de actorie şi public speaking. Metoda Ivanei Chubbuck se adresează atât actorilor, cât şi celor care vor să-şi dezvolte capacităţile de prezentare şi interacţiune cu un auditoriu, indiferent de industria din care provine acesta. Printre cei care se vor perfecţiona cu celebra profesoară a actorilor de la Hollywood se numără Maia Morgenstern. Celebra noastră actriţă va fi singura care în cele două zile de training va lucra doar ea cu Ivana Chubbuck.

ivana-chubbuk.jpg

ivana-chubbuk
Ivana Chubbuck a pregătit actori de top de la Hollywood
Foto: arhivă personală

"Cu siguranţă mesajul pe care mi-aş dori să-l transmitem este acela că dezvoltarea personală, comunicarea şi abilităţile de lider sunt foarte importante în viaţa fiecăruia dintre noi, iar Ivana Chubbuck asta oferă, nu doar o tehnică de a juca la cel mai înalt nivel", a spus Maia Morgenstern. 

Ce vedete din România învaţă de la Ivana Chubbuck

Restul invitatelor, printre care se numără Andreea Raicu, Doiniţa Oancea, Iulia Vântur, Mirela Bucovicean şi Silvia Popescu vor deprinde noile reguli din sală. 

La eveniment, Ivana Chubbuck şi producătorul Eduard Irimia vor alege trei participanţi din sală, care vor obţine un rol într-un film la Hollywood. 

Ivana Chubbuck revine la Bucureşti la cinci ani după ce a susţinut prima oară cursurile de actorie "The power of the actor" - tehnica de lucru cu actorii care a făcut-o celebră la Hollywood şi în lumea întreagă.

 

Citeşte şi:

 

Smiley ia cursuri de actorie cu profesoara lui Brad Pitt

EXCLUSIV Diana Bart a dat 1.300 de euro ca să ajungă vedetă la Hollywood

 
 
Loading...