Luni, 3 aprilie, emoțiile au atins cote maxime la "Uite cine dansează", căci a venit etapa duelurilor. Cele opt echipe rămase în concurs s-au împărțit câte două și, pe diferite stiluri de dans, au dat ce au avut mai bune pentru a câștiga imunitatea.


Ce pereche a fost eliminată de la "Uite cine dansează"

După cele două runde de dans, prima pereche anunțată a fi în pericol de eliminare a fost cea formată din Sandu Lungu și Raluca Netca, iar cea de-a doua din Octavian Strunilă și Oana Botez. Cei care s-au salvat au fost Liviu Teodorescu și Marica Derdene, respectiv Roxana Ionescu și Andrei Mangra, pe lângă cei care au primit imunitatea după primele dansuri.

Octavian și Oana au părăsit competiția, în timp ce Sandu și Raluca au mers mai departe. "Mă bucur că am avut șansa să dansăm în fața lui Gigi Căciuleanu și că am dansat cu Oana. Sunt niște perechi extraordinare în concurs", a spus Octavian.

 

Primul Duel la "Uite cine dansează": Alex Velea și Ecaterina Dosan vs. Octavian Strunilă și Oana Botez

 

Primii care au intrat în ring au fost Alex Velea și Ecaterina Dosan, de o parte, și Octavian Strunilă și Oana Botez, de cealaltă parte. Cele două perechi s-au "luptat" pe ritmuri de rock and roll.

Note primite de Alex și Ecaterina: 7 de la Gigi Căciuleanu, Mihai Petre și Andreea Marin, 8 de la Floruin Călinescu, cu un total de 29 de puncte.

Note primite de Octavian și Oana: 4 de la Gigi Căciuleanu, 5 de la Andreea Marin și Mihai Petre, 7 de la Florin Călinescu, cu un total de 21 de puncte.

Prima echipă are imunitate, așa că a scăpat de pericolul eliminării.

Al doilea duel la "Uite cine dansează": Sandu Lungu și Raluca Netca vs. Anca Sînă Serea și Nicolai Curnic

 

Charleston a fost stilul pe care cele două echipe au trebuit să-și construiască momentele. Ceea ce a atras atenția a fost bandajul de pe genunchiul Ancăi Serea, semn că durerile nu au lăsat-o deloc. Fosta prezentatoare a știrilor sportive d ela Prima Tv a făcut un gest extraordinar pentru partenerul ei de dans. A adus-o pe Sonia, soția lui Nicolai, pe care acesta nu o mai văzuse de două luni.

Note primite de Sandu și Raluca: 5 de la Gigi Căciuleanu și Mihai Petre, 6 de la Andreea Marin și 7 de la Florin Călinescu, cu un total de 23 de puncte

Note primite de Anca și Nicolai: 6 de la Gigi Căciuleanu și Mihai Petre, 7 de la Andreea Marin și Florin Călinescu, cu un total de 26 de puncte.

Echipa Ancăi s-a salvat și a câștigat imunitatea.

Al treilea duel la "Uite cine dansează": Roxana Ionescu și Andrei Mangra vs. Antonia și Paolo Campigotto

antonia.jpg

Foto: captură Pro Tv

 

Nou intrată în concurs în locul Ronei Hartner, Roxana Ionescu a făcut o figură frumoasă în pași de samba. Deși a repetat alături de partenerul ei doar trei zile, Roxana a convins-o pe Andreea Marin, care a declarat că le va departaja foarte greu pe cele două frumuseți. Mihai Petre a apreciat expresivitatea Antoniei, pentru prima dată vizibilă în concurs.

Note primite de Roxana și Andrei: 7 de la Gigi Căciuleanu, 8 de la Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre, cu un total de 31 de puncte.

Note primite de Antonia și Paolo: 8 de la Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu, Mihai Petre, cu un total de 32 de puncte.

Antonia și partenerul ei au scăpat ca prin urechile acului și s-au ales cu imunitate.

Al patrulea duel la "Uite cine dansează": Liviu Teodorescu și Marica Derdene vs. Marius Manole și Olesea Miculea

manole.jpg

Foto: captură Pro Tv

 

Cha-cha a fost stilul care le-a picat celor două echipe. Liviu și partenera lui au ales piesa lui Justin Timberlake, "SexyBack", în timp ce Marius și Olesea și-au arătat mișcările pe melodia "Domino", a lui Jessie J.

Note primite de Liviu și Marica: 7 de la Gigi Căciuleanu, 8 de la Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre, cu un total de 31 de puncte.

Note primite de Marius și Olesea: 9 de la Gigi Căciuleanu și Andreea Marin, 8 de la Florin Călinescu, 7 de la Mihai Petre, cu un total de 33 de puncte.

Marius Manole și Olesea au câștigat imunitatea.

Perechile aflate în pericol de eliminare au dansat din nou

a_doua_runda.jpg

uite cine danseaza
Perechile care nu au câștigat imunitatea au dansat din nou
Foto: captură Pro Tv

Ocatvian Strunilă și Oana Botez, Salsa

octavian.jpg

Foto: captură Pro Tv

 

Mihai Petre: "Strunilă, azi ești acest nebun al dansului. Priza ți-a ieșit, dar tu nu ai mijloc, doar mâini și picioare care se mișcă independent." Andreea Marin a spus că a fost dansul ei preferat din partea acestei perechi.

Note primite: 5 de la Gigi Căciuleanu, 7 de la Andreea Marin și Florin Călinescu, 5 de la Mihai Petre, cu un total de 24 de puncte

Sandu Lungu și Raluca Netca, Salsa

sandu.jpg

Sandu Lungu și Raluca Netca
Sandu Lungu și Raluca Netca
Foto: captură Pro Tv

 

Note primite: 6 de la Gigi Căciuleanu și Mihai Petre, 8 de la Florin Călinescu și 7 de la Andreea Marin, cu un total de 27 de puncte.

Roxana Ionescu și Andrei Mangra, Salsa

ro.jpg

Foto: captură Pro Tv

 

Andreea Marin a fost de părere că între cei doi parteneri există o chimie și că ar vrea să-i mai vadă în show. Și Mihai Petre a mărturisit că i-ar face plăcere ca cei doi să scape de eliminare.

Note primite: 8 de la Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și 7 de la Mihai Petre, cu un total de 31 de puncte.

Liviu Teodorescu și Marica Derdene, Tango

marica.jpg

Foto: captură Pro Tv

 

Cei doi au executat un tango inedit pe o piesă de-a lui Zayn Malik, "Pillowtalk", iar Mihai Petre le-a mărturisit și lor că i-ar mai vrea în concurs.

Note primite: 8 de la Gigi Căciuleanu, 9 de la Andreea Marin și Florin Călinescu, 7 de la Mihai Petre, cu un total de 33 de puncte.

 

 

 

Loading...