Un cuplu care atrage inevitabil toate privirile. Asta formează de 13 ani, Ileana Badiu cu medicul Cătălin Badiu, şedul Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară de la Spitalul Universitar. Cei doi se cunosc de la grădiniţă şi s-au căsătorit în urmă cu 9 ani. Vedeta şi soţul ei sunt părinţii unui băieţel superb, pe nume Sasha, pe care îl iubesc amândoi nebuneşte.


Are o viaţă agitată şi momente în care din cauza profesiilor solicitante nu doarme împreună  cu soţul ei nopţile, dar cu toate acestea căsnicia lor merge ca pe roate. Ileana Badiu (4i de ani) a mărturisit pe blogul personal care sunt cele 15 motive pentru care relaţia ei este mai solidă ca niciodată. Vedeta a povestit că îşi cunoaşte soţul încă din copilărie.   

"Suntem împreună de 13 ani şi căsătoriţi de aproape 9. Acestea sunt motivele pentru care cuplul nostru rezistă şi suntem fericiţi împreuna", a scris blonda pre pagina ei de Facebook alături de explicaţiile pe care le-a aşternut pe hârtie în dreptul relaţiei lor longevive.   

"Am învăţat să construiesc împreună cu soţul meu şi ne bucuram zilnic de rezultate, fie că se aplică la un dulap nou pentru pantofi, lego-ul copilului sau chiar pentru noi înşine. Ne iubim, ne facem surprize, sunt importante micile gesturi chiar şi pragmatice. Primesc flori cel puţin o dată pe lună. Ne respectam profesiile şi înţeleg ce înseamnă să le faci chiar daca asta implică nopţi pe care nu le petrecem împreună. 

ileana badiu catalin badiu nunta andreea berecleanu
Ileana şi soţul ei au încins ringul de dans la nunta Andreei Bereceleanu cu medicul Constantin Stan
foto: arhiva personală

Avem o viaţă sexuală activă împreună fără de care nici unul dintre noi n-am rezista. Ştim să fim partener de viaţă pentru celalalt ajutându-ne reciproc să ne dezvoltăm. Suntem geloşi, cu măsură. În fond gelozia este o «limbă» vorbită de cei ce iubesc. Ne este frică să nu ne pierdem şi imaginea unei terţe persoane alături de cel iubit ne provoacă durere.

Dansăm la petreceri împreună, râdem, bem şi trăim chiar daca cu frică că a doua zi vom fi obosiţi pentru volumul de muncă pe care îl avem de făcut. Suntem părinţi şi ne iubim nebuneşte copilul făcut din dragoste. 

sot si copil ileana badiu
Soţul şi copilul Ilenei Badiu
foto: arhiva personală

Suntem pupăcioşi şi n-am şti să trăim fără zeci de atingeri şi îmbrăţişări. Avem un trecut comun, grădiniţă, şcoală, liceul şi acesta este unul din motivele pentru care ne simţim «acasă». Ne place aceiaşi muzică, formaţii şi solişti care au murit de mult. Bem cafeaua la fel şi petrecem amândoi la fel de puţin timp în baie", a scris vedeta la site-ul ei.

În urmă cu o lună, Ileana şi Cătălin Badiu au fost naşii vedetei tv Andreea Berecleanu şi a medicului estetician Constantin Stan, eveniment la care cei doi au atrs toate privirile în calitate de păriţi spirituali.  

loading...
Loading...