Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost unul dintre cei mai frumoși soliști din showbiz-ul românesc. Cu un trup atletic, tras ca prin inel, cu pletele în vânt, și cu zâmbetul la purtător, el a făcut ravagii pe plan amoros. Acesta ne-a dezvăluit micile trucuri cu ajutorul cărora continuă să arate impecabil și acum.


Celebrul solist are 55 de ani, dar știe să fenteze trecerea timpului. Pe scenă se îmbracă în ținute sport, tinerești, și are o energie de adolescent, dovadă stând și munca pentru parcul lui de distracții de pe lacul Sulimanu, unde toată vara trecută a bătut cuie și a prins șuruburi. Artistul ține la imagine, așa că se străduiește să arate cât mai bine, la întâlnirile cu publicul.

12-2-col-bittman-tanar.jpg

Dan Bittman, dieta, secrete, solist, Holograf, cum se mentin vedetele, alimentatie
Aşa arăta Dan Bittman în tinereţe

“Sunt conștient că noi artiștii trebuie tot timpul să fim în formă, așa că încerc să fiu cât mai atent la ce mănânc. Pot să vă zic, de exemplu, că aleg mâncărurile grele în prima parte a zilei, iar seara am o alimentație lejeră, cu puține calorii. Sport nu fac, pentru că nu am timp, iar dulce nu mănânc de mult timp, de exemplu la o lună, două, mănânc un pic dulce. Cât privește stilul meu vestimentar este unul lejer, potrivit unui rocker, stil care mă reprezintă”, a declarat Dan Bittman pentru Click!

 

 
 
Loading...