Odată cu concursul “Masked Singer România”, de la Pro TV, telespectatorii l-au redescoperit pe Mugur Mihăescu de la Vacanţa Mare într-o nouă ipostază, aceea de cântăreţ pe tocuri. Actorul a renăscut precum Pasărea Phoenix după ce ani buni a intrat în pielea unor personaje precum Leana sau poliţistul Garcea.


Opt săptămâni a stat în faţa publicului, mascat, la emisiunea “Masked Singer România, de la Pro TV, unde nimeni nu se aştepta ca el să fie „Corbul”. Pentru că Mugur Mihăescu (53 de ani) a cântat pe tocuri şi purta pe umeri nişte aripi de câteva kilograme, detectivii şi publicul au crezut că sub mască se ascunde fie un dansator profesionist, fie un sportiv. “Sunt sportiv, într-adevăr. Însă nu merg la sală, dar fac câte cinci ore de antrenamente de golf în care fac foarte multă mişcare şi mă simt bine. A fost greu la emisiune şi mi-a plăcut că nu s-a aşteptat nimeni să fiu eu acel Corb. Era o aventură, ca să ajung la filmări, parcam maşina într-o locaţie stabilită. Du-te în dubă, că te aştepta acolo, îmbracă-te, pe urmă te luau bodyguarzii. Dacă mă vedea cineva noaptea când mă întorceam de la filmări, zicea că răpesc nişte persoane. A fost frumos, a fost funny”, ne-a mai povestit actorul. 

2-2col_5.jpg

Când nu se ocupă de pub-ul din Centrul Vechi, Mugur Mihăescu se plimbă prin oraș și face sport

Zilele trecute, Mugur a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce cumpăra o pungă de medicamente dintr-o farmacie din Pipera. Actorul a traversat strada, neregulamentar, dar în mare fugă să nu vină vreo maşină. Înainte de a merge la birou, Mugur a trecut pe la o benzinărie de unde s-a aprovizionat cu multe pachete de ţigări. Sperăm că nu sudează ţigară după ţigară, deşi, la câte probleme financiare are, l-am putea înţelege. Actorul este grav afectat de pandemia de COVID-19, acesta având mai multe pub-uri pe care a fost nevoit să le închidă.

3-2col_4.jpg

Când nu se ocupă de pub-ul din Centrul Vechi, Mugur Mihăescu se plimbă prin oraș și face sport

Mugur Mihaăescu: "Am dat afară 50 de oameni şi mai am 10"

“Nu ştim ce va fi, am avut mai multe terase, mai am una deschisă, o mai ţin o săptămână. Din păcate, am dat afară 50 de oameni şi mai am 10 angajaţi. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă, dacă se ţin de cuvânt guvernanţii cu ce au promis. Eu nu-mi mai fac planuri, vedem ce se mai întâmplă în continuare cu pandemia asta, dacă ne deblocăm sau nu”, ne-a mărturisit Mugur Mihăescu. Succesul de la emisiunea “Masked Singer România” nu-l face să se întoarcă totuşi în televiziune. Şi aici ne referim la proiectul lui de suflet “Vacanţa Mare”. “Nu am astfel de planuri, vreau să mă surprindă viaţa. Nu am discutat încă despre acest lucru. Ştiu că am fani în continuare şi pentru ei fac scenete pe profilele de TikTok, instagram şi YouTube cu prietenul şi colegul meu Radu Pietreanu. Nu ştiu dacă mai au nevoie de mine şi umorul meu, dar lumea se uită în continuare şi le place ceea ce fac. Nu suntem constrânşi de nimic pe acele platforme unde am sute de mii de urmăritori”, ne-a mai spus Mugur Mihăescu. 

4-2col_1.jpg

Cu mască pe față, actorul din „Vacanța Mare” face cumpărături

Se aude că succesul acestui prim sezon i-a făcut pe şefii de la Pro TV să se gândească la o nouă emisiune, în primăvară, dacă se vor putea face filmări regulamentare.   

Citește și:

INTERVIU Surpriză uriașă! Corbul a câștigat finala Masked Singer România. Ce vedetă s-a ascuns sub mască

Cine e regizorul din spatele show-ului Masked Singer, care a aruncat în aer audiențele la PRO TV

 
 
Loading...