Sâmbătă, 20 iulie, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au ajuns în fața altarului și au pus în scenă o nuntă spectaculoasă, la care 200 de invitați s-au simțit ca la o petrecere de Oscar. De la aranjamente, muzică, meniu și până la ținutele invitaților, totul a fost plăcut vederii. Dar la fel de plăcută a fost și apariția Oanei Roman, poate vedeta care a îndurat cele mai multe critici, de-a lungul timpului, pe seama siluetei. De data aceasta, mezina fostului premier Petre Roman le-a dat șah mat tuturor și a reușit să fie cea mai spectaculoasă apariție a serii. Dar iată care a fost secretul rochiei bleu ciel, care a rămas pe retina tuturor doamnelor.


La o zi după nunta Adelinei Pestrițu cu Virgil Șteblea, toți cei implicați culeg roadele.Expunere în presă, feedback și un plus la capitolul norietate. Dacă Adelina a înregistrat cifre de audiență uriașe pe Instagram și pe blog-ul personal, acolo unde și-a lăsat nunta la vedere, Oana Roman a avut și ea parte de o surpriză care i-a mângâiat vanitatea. Și pe bună dreptate. La unison, jurnaliștii, influencerii, prietenii și persoanele publice au lăudat-o pentru ținuta reușită de la petrecere, pentru felul în care a știut să o poarte și să o pună în valoare. Rochia lungă, cu falduri și cu aplicații în talie, de culoare bleu ciel, ne-a dus cu gândul la zeițele grecești și se pare că și posesoarea ei s-a simțit din același film.Iată ce a scris Oana Roman pe Facebook, copleșită de atâtea laude pentru apariția ei de la nunta Adelinei Pestrițu. "Ani buni am fost ținta unor atacuri la persoană absolut josnice în presă. N-am crezut vreodată că voi citi astfel de aprecieri despre mine în presă! Am avut răbdare și minunea s-a întâmplat! Totul e posibil dacă îți dorești cu adevărat!", a scris Oana pe pagina ei de Facebook, mulțumind, tot acolo, și brandului care a creat rochia-minune.

Cât costă rochia purtată de Oana Roman la nunta Adelinei Pestrițu

Dar, pe lângă lupta Oanei Roman cu kilogramele în plus, pe care se pare că o câștigă fără emoții, vedeta a mai avut un aliat deștept în construirea acelei apariții "wow". Este vorba despre rochia în sine, de fapt despre modelul ei, care avantajează siluetele mai plinuțe. Practic, e visul oricărei femei. Mânecile ample, sub formă de aripi de fluture, cad fix acolo unde trebuie și acoperă lateralele absomenuluii și șoldurile, iar accesoriul și faldurile din talie creează o iluzie optică perfectă și etalează o siluetă tip clepsidră.

oana-roman-rochie-slaba.jpg

oana roman rochie
Oana Roman a purtat rochia roșie pe 7 iulie, la nunta lui Brigitte, iar pe 20 iulie, la nunta Adelinei, s-a îmbrăcat cu cea azur
foto: Facebook

Nu este pentru prima dată când Oana Roman alege același model, a mai purtat o rochie bleumarin în 2016, la petrecerea revistei OK!, o rochie mov la un eveniment organizat de Antena Stars, și una roșie, pe aceasta din urmă la nunta lui Brigitte și Florin Pastramă, din 7 iulie. Rochia roșie a costat 1650 lei, iar prețurile acestor modele, realizate din mătase naturală, diferă ușor în funcție de aplicațiile de pe cordon. Pe site-ul firmei care le produce, stocurile sunt deja cam goale, iar multe modele se realizează la comandă.

Și Ozana Barabancea și-a ajutat silueta cu același tip de rochie. Cum funcționează acest model

La fel de surprinși am fost și de apariția Ozanei Barabancea, care în luna mai 2017 avea cu 30 kg în minus, în urma operației de micșorare a stomacului. Jurata de la "Te cunosc de undeva" s-a fotografiat într-o rochie de acest gen și a oferit explicații celor care au întrebat-o cum este posibil să arate de mărimea S. "Eu le purtam de când eram mai corpolentă și geometria lor sfida kilogramele mele, e perfectă, păream silfidă", spunea ea.

b215-vedext-2.jpg

Ozana e încântată de ținuta care o subțiază vizibil

Acuzată că și-a modificat imaginea în Photoshop, Ozana a replicat: „Nu e trucaj! E o iluzie optică folosită de o femeie extrem de inteligentă, olimpică la matematică, jignită de croitorese că avea 130 kg şi nu voia nimeni să îi coasă haine! Ea a folosit formule geometrice şi a făcut acest model pentru trupuri rubensiene. Rochia mă arată mult mai slabă!”, a mai spus Ozana despre "rochia deșteaptă" care le-a înnebunit pe vedete.

Cât a slăbit Oana Roman: "Am intrat într-un proces de remodelare corporală"

Lupta ei cu kilogramele, cu prejudecățile și cu judecățile de valoare durează de ani buni. Oana Roman a recunoscut că a avut de suferit din această cauză, a trecut de la suferință, la nepăsare și asumare. Anul acesta, vedeta s-a decis să intre într-un program de remodelare corporală, care se pare că dă roade. Pozele vorbesc de la sine.În ultima vreme însă, Oana arată foarte bine, a reușit sa dea jos mai bine de 15 kg și nu vrea sa se oprească aici.

12_oana-roman-slaba.jpg

Remodelarea corporală a dat rezultate: Așa arăta Oana în luna aprilie

”Am început să mănânc sănătos. E adevărat că nu-mi place să gătesc, dar am descoperit mâncarea sănătoasă, îmi aleg ce mănânc, încerc rețete bazate pe fructe și legume în principal. Sunt întru-un proces de remodelare corporală. Am și slăbit, dar rezultatele se văd în cenntimetri, în talie. Merg la astfel de proceduri săptămânal”, ne spunea Oana Roman în luna mai, când dăduse deja jos 10 kilograme.

Citește și:

Cât a slăbit Oana Roman. Ţinuta care i-a dezvăluit noua siluetă

Oana Roman se ia de Iulia Albu: „Mi se fâlfâie! Ea arată ca de Halloween mereu!”

 

 

 
 
Loading...