Plecarea vloggerului Selly (20 de ani) de la Prima TV, unde realiza emisiunea “Selly Show”, a stârnit o serie de reacții în lumea televiziunii. Tânărul a fost invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, unde a avut ocazia să răspundă tuturor acuzațiilor care i s-au adus în ultima vreme.


De departe însă cel mai virulent a fost realizatorul tv Victor Ciutacu, care a comentat ironic la adresa celebrului vlogger, într-o postare pe pagina lui de Facebook. “Încă un papagal gonflat artificial care are impresia că le știe pe toate și, la prima încercare, își rupe gâtul într-o meserie care-l depășește, dar despre care are păreri. Greu la deal cu boii mici...P.S. Audiență medie de 80.000 oameni pe un post generalist”, a scris Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.
Invitat într-o nouă ediție a prodcastului “Acasă La Măruță”, Andrei Șelaru, cunoscut ca Selly, i-a dat și el o replică lui Victor Ciutacu. ”Domnu Ciutacu se îmbracă foarte hipist, e pe tinerețe, pe adidași. Cum să mă doară pe mine mesajul lui Ciutacu? Pe mine mă doare când niște idoli de-ai mei mi-o dau, nu Ciutacu. După modul cum a formulat mesajul pare că pe el l-a durut ceva. Are niște formulări penale. Eu am un război, un proces cu România TV. Nu am nimic personal cu el, dar vezi diferența dintre generații? Cum jignim noi și cum jignesc ei. Ce repertoriu de cuvinte... papagal gonflabil”, a comentat Selly, la prodcastul lui Cătălin Măruță.

thumbnail_img_8444.jpg

Victor Ciutacu

Despre scandalul de la petrecerea de ziua lui: “I-am dat lui Tzancă câteva mii de euro să cânte”

Vloggerul a făcut precizări și în ce privește scandalul iscat la ziua lui, care s-a lăsat cu amenzi la Poliție. Chiar dacă a recunoscut că a încălcat legea, Selly nu regretă nici o clipă prezența maneliștilor Tzancă Uraganul și Costel Biju la petrecere. Ba, mai mult, vloggerul a dezvăluit ca a plătit câteva mii de euro ca manelistul sa vină să cânte la el la chef. “La ziua mea a fost greșit ca s-a încălcat legea. Că legea nu-mi place mie, că e stupid făcută, asta e altceva. I-am dat lui Tzancă câteva miuțe de euro sa cânte la ziua mea. Am făcut un sondaj, i-am întrebat pe toți prietenii mei: cine vreți să cânte la ziua mea și toți țipau Tzancă, Tzancă! Îmi place și Florin Salam. Îmi plac manele și sunt manelist. Mi-am dat seama când prietenii mei le puneau la petreceri. Generația mea ascultă manele, ascultă muzică intenționat idioată“, a mai spus vloggerul.

Despre plecarea de la Prima TV: "Eram prea tânăr pentru asta"

Selly a dezvăluit și dedesubturile plecării sale de la Prima TV după doar trei luni de zile de apariție pe sticlă. “Eram inhibat în costumul de mediator! Eram prea tânăr pentru asta! Show-ul s-a închis că nu mă mai regăseam eu în el. Nu m-a dat nimeni afară. Am luat decizia să închid show-ul cu două zile înainte să împlinesc 20 de ani. Poate la 30 de ani o sa revin”.
Selly a lat decizia sa închidă show-ul, difuzat la Prima TV, înainte de ziua lui, după ce i s-au reproșat audientele destul de slabe înregistrate în cele trei luni de emisiune. “Mi se spunea că nu erau bune audiențele, dar publicul întinerise. Audientele erau tipice postului, nu erau niște audiențe grozave. Noi nu am avut din start așteptări la niște audiențe grozave. Nu poți să mulțumești și publicul de 35 de ani și pe cel de 15 într-un format de divertisment. În televiziune sunt niște reguli obosite. Un format are rigori care nu se încadrează cu personalitatea mea. Ne-am dus cu capul înainte în treaba asta”, a mai spus Selly.


 

 
 
Loading...