Sunt împreună de patru ani, au fost colegi la Kanal D, ea la Meteo şi la “Codul fericirii”, el e în continuare la “Teo Show” şi la “Test de vedetă”.


Sergiu Negoţiu Pillof şi Diana Pârvu se pot mândri că fac totul împreună, chiar şi în bucătărie. Ne-au gătit o gustoasă mâncare de spaghete, dar şi celebra lor reţetă de salată de beouf anti-mahmureală, pentru care sunt celebri printre prietenii lor. “Nu suntem nişte chefi, dar ştim să gătim câteva reţete. Salata de beouf ne place foarte mult de când ne ştim, însă acum 3 ani, când am petrecut Crăciunul cu mai mulţi amici, ne-am gândit să gătim ceva trediţional.

11-5.-1col-.jpg

De 3 ani, Diana pune mult mai multe murături în salata de boeuf

 

Şi am făcut salată de beouf. Am pus cartofi, mazăre, vită şi mulţi castraveţi şi gogoşari muraţi. Doar că nu am calculat când am pus murăturile şi am scăpat cam multe. La final am amestecat cu maioneza şi am decorat-o. Surpriza a fost când ne-am aşezat la masă şi salata era destul de acră. Aşa că i-am găsit repede un nume - «salata de beouf anti-mahmureală». E celebră acum în grupul nostru de prieteni şi chiar dacă de Crăciun avem o mulţime de alte bunătăţi, ea merge la fix pentru că e fresh”, ne-a povestit cuplul.

 
 
Loading...