PRO TV scoate as-ul din mânecă, în noua grilă de programe, astfel că de marţi, 10 septembrie, de la orele 21.30, va difuza un simpatic serial cu liceeni şi profesori, intitulat ”Profu’”. În rolul profesorului Mişu a fost distribuit Andi Vasluianu, dar îi veţi mai vedea şi pe Aida Economu, Radu Gabriel, Cosmin Natanticu şi pe Virgil Ianţu. Printre elevi se află şi foşti concurenţi de la “Vocea României”, dar şi actori debutanţi.


Odată cu începerea noului an şcolar, echipa serialului ”Profu’” a primit vizita reporterilor Click! Cu acest prilej vă dezvăluim că o mare parte dintre filmările serialului regizat de Iura Luncaşu au loc la Politehnică.

p212_6.jpg

Din echipa de actori fac parte din foşti concurenţi de la ”Vocea României”

Pe sălile liceului ne-am întâlnit cu gaşca de adolescenţi. Vorbeau zgomotos şi se distrau, scene care ne-au amintit de prima zi de şcoală, când elevii se revăd după lunga vacanţă de vară. Am fost întâmpinaţi de Cosmin Natanticu şi de Doru Cătănescu, actori care au roluri de profesori. Ei ne-au făcut turul liceului, apoi ne-au condus la clasa lui Andi Vasluianu, artistul care a făcut roluri memorabile în "Umbre",  dar şi în «Băieţi buni». El îl interpretează de data aceasta pe Mişu, profesor de fizică, chimie şi sport. Din echipă mai fac parte Dani Ionescu (cunoscut şi din video-clipurile Carla’s Dream), Juno şi Seredinschi de la HaHaHa Production, Feihong Basigu de la “Vocea României”, tânăra solistă Bibi, dar şi Daria Pentilie, Rebecca Nicolescu, Gheorghe Adrian, Dan Hurduc,  Iacob Paştina, Robert Dobre, Azaleea Niculae, Meda Topîrceanu, Voica Oltean, Răzvan Călin, Pedro Gafei şi Luca Petreşteanu. Roluri de profesori mai au Radu Gabriel, Sibylla Oarcea şi Virgil Ianţu.

p312_8.jpg

Celebrul regizor Iura Luncaşu va realiza cinci episoade

Filmările au loc şi câte 12 ore pe zi în locaţiile alese de producători. Cunoscutul regizor Iura Luncaşu (“Inimă de ţigan”, “Pariu cu viaţa”) a precizat că va regiza 5 episoade, urmând ca alte 5 să  fie regizate de Letiţia Roşculeţ (“Triplusec”).

p412_2.jpg

Liceul a fost construit pentru acest serial

”Ce m-a atras la proiectul acesta a fost exact chestia asta educaţională: pe lângă umor, mulţi puştani se vor regăsi în problemele pe care le vom atinge, se vor oglindi în ceea ce se întâmplă în serial, pentru că Profu’ încearcă să-i ajute chiar şi în afara şcolii. Asta mi se pare extrem de atractiv! Cei care vor urmări Profu’ vor putea spune: <<Mi s-a întâmplat şi mie şi a fost un profesor care a fost alături de mine în treaba aia!>>. Fiecare dintre noi are un profesor care i-a rămas în suflet pentru că s-a implicat mai mult. Astăzi, la filmări, am stat cu puştii şi am înţeles cât de frumoşi sunt, ce visuri, ce căutări au şi-mi imaginam cum ar fi să fiu profesorul lor pe bune, nu doar în serial. Sunt sigur că aş învăţa mai mult eu de la ei decât ei de la mine”, a spus Andi Vasluianu. Aida Economu, pe care o ştiţi din serialul “Triplusec”,  o interpretează pe Ana Casian.

p512_3.jpg

Fotoreporterul Click!, alături de actorul Cosmin Natanticu

“Este pentru prima dată când joc rolul unei femei <<responsabile>> într-un serial de televiziune. O tânără profesoară de Limba Română, cu mult şarm şi umor, crescută şi educată într-un mediu burghez, aterizează la catedră unui liceu industrial. Pe lângă tot felul de probleme pe care le întâmpină cu elevii şi sistemul, principala ei <<problemă>> devine Mişu, profu’ rebel”.

 
 
Loading...