Produs de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Radu Grigore şi Simona Macovei, Sacrificiul va avea marea premierã miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Producţia ce va avea douã difuzãri pe sãptãmânã, respectiv în zilele de miercuri şi joi, este o saga de familie cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi.


 Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite. Filmările sunt în plină desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.

sacrificiul_6.jpeg

Oana Zăvoranu va juca un rol negativ în serialul «Sacrificiul»

Miercuri şi joi, de la ora 20.00, telespectatorii vor putea viziona primele douã episoade ale serialului ce se bucurã de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

fam_popescu.jpg

Familia Popescu

Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Viginia Rogin, Marian Râlea, Claudiu Istodor, Mihai Sandu Gruia, Bogdan Stanoevici, Cristi Iacob, Denis Hanganu, Oana Cârmaciu,  Ioana Blaj, Mihai Cãlin, Cristina Ciobãnaşu, Oana Zãvoranu, Vlad Gherman, Doiniţa Oancea, Ana Creţu, Daniel Nuţã, Alexandru Ion, Michaela Prosan, Cosmina Dobrotã, Andrei Barbu, Damian Draghici, Alina Florescu, Dorian Popa, Gabi Ciocan, Emi Baroc, Conrad Merincoffer, Julia Marcan şi Tudor Roşu vor putea fi urmãriţi în fiecare miercuri şi joi, de la 20:00, la Antena 1,  în Sacrificiul.

familia_zamfir.jpg

Familia Zamfir

Noul serial va fi produs pentru Antena 1 de Dream Film Production, o companie specializată în producția de fiction. Telespectatorii pot avea acces la imagini de culise şi pot vedea în timp real cum decurg filmările pentru Sacrificiul  urmărind conturile oficiale ale serialului.

Maia Morgenstern și fostul soț, familie perfectă într-un serial tv la 20 de ani de la divorț

Maia Morgenstern și Claudiu Istodor vor fi iar soț și soție, la 20 de ani de când au ales să divorțeze, însă acest lucru se va întâmpla numai pe micile ecrane. Cei doi actori au împreună un copil și au rămas apropiați de-a lungul anilor, ba chiar recunosc că le stă bine împreună. Astfel că, fanii celor doi îi pot vedea din nou formând un cuplu în cel mai nou serial ca urmează să fie difuzat la Antena 1.

Deși cei doi au hotărât să pună punct căsniciei în anul 1999, iată că acum, la 20 de ani de când au divorțat, cei doi vor juca împreună într-un serial, și nu vor interpreta personaje care nu vor interacționa prea mult. Cei doi vor fi chiar soț și soție, în serialul «Sacrificiul» care va fi difuzat la Antena 1, în producția Ruxandrei Ion. 

„A fost o continuare firească. În mijlocul filmărilor de la «Fructul oprit», doamna Ruxandra Ion (producătorul serialului – n.r.) mi-a propus, în primul rând, să ne tutuim – acela a fost un moment important, expresia încrederii și a respectului reciproc și a felului excepțional în care lucrăm, comunicăm, creăm -, apoi, cu respect, cu prietenie, cu drag, mi-a propus să continuăm colaborarea, să creăm împreună. A fost un „da” absolut firesc, expresia încrederii și a prețuirii și a conștienței faptului că putem crea împreună povești frumoase”, a dezvăluit Maia Morgenstern pentru libertatea.ro.

 
 
Loading...