Din 25 februarie, la Pro TV a debutat serialul „Vlad”, regizat de Jesus del Cerro, cu Adrian Nartea, Andrei Aradits, Olimpia Melinte şi Emilian Oprea în rolurile principale. Încă de la primul episod, producţia filmată cu aparatură nouă şi tehnică de ultimă oră a adus nenumăraţi fani în faţa televizorului. Iată că deja se vorbeşte despre sezonul doi al poveştii.


Anunţat drept „povestea modernă a contelui de Monte Cristo”, serialul „Vlad” de la Pro TV a prins imediat la public, iar fanii s-au arătat interesaţi din prima de această producţie. Chiar dacă acesta a fost reecranizat după „Ezeel”, un serial turcesc, povestea a ajuns imediat la inimile publicului şi s-a văzut acest lucru şi în audienţele mari pe care producţia le-a avut până acum în cele 6 episoade difuzate la Pro TV. De exemplu, conform paginademedia.ro, o medie de aproape 1,7 milioane de români au fost în fiecare minut în faţa televizorului, la al treilea episod din “Vlad”.

Faniii acestei producţii ar trebui să ştie că serialul va avea şi sezonul doi al poveştii, iar cel care a dat vestea pe Facebook a fost chiar regizorul Jesus del Cerro (59 de ani), care a postat un mesaj pe şi i-a bucurat imediat pe prietenii lui. „Înapoi în Bucureşti, pentru a pregăti al doilea sezon din «Vlad». Lunea trecută am făcut un share de 24,9. Mă întorc să pregătesc al doilea sezon”, a mai scris Jesus del Cerro.  Sertialul îi are în rolurile principale pe Adrian Nartea, Andrei Aradits, Olimpia Melinte, Emilian Oprea, Ion Haiduc, Ştefan Iancu, Diana Sar şi mulţi alţii.

serialul-vlad-pro-tv_1.jpg

serialul vlad
Serialul "Vlad" este regizat de Jesus del Cerro
foto: PRO TV

Cine este Jesus del Cerro?

Despre regizorul serialului “Vlad”, producătorul spaniol Jesus del Cerro, trebuie să ştiţi că are reşedinţa atât în Madrid, cât și București. Printre filmele regizate de el se numară „Nașa” cele mai mari încasări pentru un film românesc în 2012, obținând un premiu Gopo pentru cea mai buna audiență), „Carlitos y el Campo de los Sueños’ (producție spaniolă care câștigă Best Film Award și Audience Award la Giffoni Film Festival), „Ho Ho Ho”, „S-a furat mireasa”, „Contra Timp”, „Mamaia” și mai multe seriale de televiziune, printre care „Cu un pas înainte” şi „Médico de familia”, în Spania. După ce a terminat de filmat pentru serialul “Vlad”, Jesus a lucrat pentru pelicula „Miami Bici”, cu Matei Dima şi Codin Maticiuc în rolurile principale.

 

Citeşte şi:

Actorul Emilian Oprea, din serialul ”Vlad”, nu s-a însurat cu mama copiilor lui

Am fost în culisele serialului «Vlad» de la Pro TV. Imagini inedite de pe platouri

 
 
Loading...