Otilia Bilionera (29 de ani) trăiește o dramă! Artista nu-și revine după ce bunicii ei s-au stins din viață la câteva zile distanță unul de celălalt.


Otilia Bilionera crede că asupra familiei ei s-a abătut un blestem! Bunicii tinerei artiste au decedat în aceeași perioadă, doar la câteva zile distanță unul de celălalt. Artista a dezvăluit că bunicul ei a murit din cauze naturale, pe patul de spital. Decizia unanimă a familiei a fost de a nu-i povesti soției bărbatului despre tragedia produsă, mai ales că aceasta suferea de o boală psihică.

otilia-bilionera_bunici.jpg

Bunicii Otiliei
foto: arhivă personală

”Au murit la nouă zile diferență unul de celălalt. Pe bunicul l-am văzut ultima dată în iunie. A murit din cauza naturale. L-am dus la spital, avea ocluzie intestinală. Când am văzut coroanele și doliul deasupra casei nu mi-a venit să cred. Te gândești că bunicii și părinții sunt nemuritori și a fost o lovitură. Bunica, având demență, nu prea realiza ce se întâmplă. Nu am vrut să îi spunem. Înmormântarea s-a ținut în curte, dar nu am vrut să o scoatem afară din casă. Eu cred că ea a simțit că el nu mai este. Ei au avut o poveste de iubire ca în povești”, a povestit solista, la “Teo Show”.

"Bunica a murit de Covid dintr-o dată"

Nici bine nu și-a șters lacrimile după înmormântarea bunicului, că Otilia avea să treacă printr-o altă tragedie, care a lovit-o din plin. Bunica ei a fost infectată cu COVID-19, în stare gravă, cu o saturație de 40% de oxigen. Organismul femeii nu a mai rezistat până la eliberarea unui loc la ATI, iar bătrâna și-a dat ultima suflare pe patul de spital. S-a întâmplat la doar 9 zile de când soțul ei decedase: "Bunicul meu a murit pe 4 septembrie, bunica a murit pe 13 septembrie. Este o situație grea, acesta este ciclul vieții. Ei mereu spuneau că vor să moară amândoi odată și chiar așa s-a întâmplat. Bunica a murit de Covid dintr-o dată. I s-a făcut rău într-o seară, tușea și nu putea să respire. A doua zi dimineața avea saturația 40. Am chemat Salvarea, i-au făcut testul și a ieșit pozitivă. La spital nu au avut locuri s-o pună pe oxigen. Au ținut-o în Terapie Intensivă și, în câteva ore, a făcut stop cardiorespirator și a murit”, a povestit solista, cu lacrimi în ochi, la Kanal D.

“Au băgat-o în sac! O visez și acum!”

Artista își visează și acum bunica pe care nu a mai apucat s-o vadă, femeia fiind înmormântată după protocolul Covid, în sicriu sigilat. “S-a dus mama la morgă, a luat-o într-un sac sigilată, în sicriu. Singura mea amintire e o poză pe care i-a făcut-o mama la morgă, înainte s-o bage în sac. O visez, probabil că săraca e nemulțumită că nu a avut o înmormântare cum ar fi trebuit. A fost cel mai greu moment din viața mea. Am intrat în depresie, mi-era frică și să merg la magazin. Aveam o stare de anxietate permanentă. M-am dus până și la preoți, am crezut că mi-am pierdut credința. Nu-mi mai vedeam rostul de a trăi! Am alergat să fac bani și am uitat lucrurile mai importante, timpul cu familia. Cel mai prețios lucru este familia și îmi părea rău că nu am stat mai mult cu ei, că nu am putut să mă bucur. Și am zis că îmi voi pune familia pe primul loc orice ar fi. A fost cel mai greu moment din viața mea, cel mai traumatizant, în care am suferit cel mai mult. Nu este o rușine să plângi, să spui ce te doare”, a mai spus solista.

În 2017, solista s-a luptat cu o depresie cruntă după ce a suferit o operație complicată în zona aparatului reproducător, în Turcia. “Trebuie tratată depresia. În 2017, am avut depresie, un an am luat tratament. Totul s-a întâmplat după operațiile pe care le-am avut, mi-au scos doi litri de sânge din abdomen. Eram în scaun cu rotile la spital și mi s-a făcut rău, mi s-a părut atunci că mă decorporalizez, că mă duc, că mor!”, a povestit solista.

Citește și:

Lanț de decese în rândul soliștilor de folclor, din cauza Covid. Ce mai recentă tragedie, Petrică Moise și fiica lui

Iulian Vrabete de la Holograf, 9 zile în spital din cauza Covid: "Sistemul medical românesc este eficient și curat"

 
 
Loading...