Televiziunile sunt în focul pregătirilor pentru Noaptea dintre Ani. Însă, de departe, cea mai mare desfăşurare de forţe are loc la Antena 1, unde Dan Negru a muncit ca un rob pentru cel de-al 16-lea Revelion consecutiv. E greu de învins, căci nu degeaba a fost poreclit ”Regele audienţelor”.


Timp de două zile, luni şi marţi, a fost mare forfotă la Sema Park, unde Antena 1 a filmat emisiunea de peste trei ore, care va fi difuzată în seara de Revelion. La cârma producţiei se află nimeni altul decât Dan Negru, un nume greu în showbiz-ul românesc, care garantează audienţe uriaşe.

Fotoreporterii Click! au fost cu ochii pe el, dar şi pe invitaţii care s-au înghe­suit, cu mic cu mare, să filmeze recitalurile muzicale sau momentele umoristice.

da212-13-vedetete-populara.jpg

Cornel Borza a fost și el invitat în programul de Revelion
Foto: Blitz

Dan Negru a îmbrăcat un sacou albastru metalizat, foarte elegant, aşa cum îi stă bine unui amfitrion de calibru. La un moment dat, ca să se mai aerisească un pic, a ieşit în faţa studioului de înregistrări, împreună cu Mirabela Dauer, pe care cu greu am recunoscut-o din cauza tonelor de farduri şi a ţinutelor.

L-am mai remarcat şi pe solistul de muzică populară Cornel Borza, semn că programul este divers, pentru toate gusturile şi toate vârstele. Reporterii Click! au aflat că, din distribuţia show-ului, fac parte 70 de vedete, printre care îi amintim pe Alex Velea, Ruby, Pepe şi Vica Blochina. Dar, atmosfera va fi încinsă şi de dansatoarele sexy, pe care le-am surprins îngheţând de frig, în timp ce pufăiau de zor o ţigară, sub cerul liber.

da312-13-vedetete-valcan.jpg

Radu Vâlcan a ”sudat” țigările, ca un turc, alături de Dima Trofim
Foto: Blitz

Dan a acceptat să nu mai facă naveta până acasă, în Cartierul Ghencea şi, pentru a câştiga timp, a dormit în apartamentul care i s-a amenajat la locul de muncă. Dar, am aflat şi cu ce programe contraatacă televiziunile rivale.

De pildă, Kanal D va organiza o petrecere plină de umor, o parodie după concursul „Bravo, ai stil”,  în cadrul unei ediţii speciale a show-ului de noapte „Wowbiz”, cu Andreea Mantea şi Mădălin Ionescu prezentatori.

Iar Prima TV va difuza o ediţie de sărbătoare a “Cronicii Cârcotaşilor”, plus programul special „Trăsnevelion”, în care eroii principali sunt actorii din serialul „Trăsniţii”. După care telespectatorii vor fi răsfăţaţi cu două comedii, ”Astă seară dansăm în familie” şi „Operaţiunea monstrul”.   

Naţional TV şi TVR 2 mizează pe artiştii «Epocii de Aur»


Solista Corina Chiriac (67 de ani) a filmat deja pentru Revelionul de la Național TV, post tv unde prezintă în fiecare duminică emisiunea ”Opriți timpul!”. În ediția din acest an, interpreta a apelat la nume precum: Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Aurel Tămaș, Laura Lavric, Daniela Condurache și Cornel Borza. În schimb, TVR 2 vine cu ediții speciale ale celor trei emisiuni de divertisment de succes: “O dată-n viață”, “Gala umorului” și ”Duelul pianelor”. Cele trei emisiuni care vor fi difuzate  de Anul Nou se vor filma începând de azi, timp de trei zile. “Duelul pianelor” a scos la înaintare artileria grea a muzicii ușoare românești: Gabriel Cotabiță, Monica Anghel, Oana Sârbu, Cream, Anca Țurcașiu, Mihai Constantinescu, Trupa Superchill și Dida Drăgan.

Mihaela Rădulescu, de Revelion la «Jocuri de celebritate»


Noaptea dintre ani va fi una specială la Pro TV, căci au fost pregătite ediții inedite ale emisiunile de divertisment care au bifat audienţe foarte bune. Adică „Ce spun românii”, prezentată de Cabral, şi „Jocuri de celebritate”, prezentată de Mihai Bobonete, secondat de Octavian Strunilă şi de Paul Ipate. Cei trei au invitaţi speciali, în frunte cu Mihaela Rădulescu, Monica Anghel şi Marcel Pavel. Cei trei ”grei” vor face show în noaptea de Revelion şi se vor distra pe cinste alături de gazdele emisiunii.
Loading...