Reality-show-ul «Ferma» a fost achiziționat de Pro TV pentru încă trei ani, lucru care îi va bucura mult pe fanii formatului tv. Iată că poveștile și probele de la fermă nu se vor termina, iar directorii de la Pro TV vor aduce pe micile ecrane încă trei show-ul care a avut rating-uri foarte bune.


Compania mamă a Pro Tv-ului: «Central European Media Enterprises» a plătit pentru încă trei ani show-ul pentru țările România (Pro TV), Bulgaria (BTV) și Slovacia (Markiza), potrivit paginademedia.ro.  Formatul a fost achiziționat pe o perioadă de trei ani, începând din 2020.

Formatul emisiunii a fost, până la ultimul sezon difuzat, intitulat «Ferma vedetelor, însă a fost schimbat în Ferma, moderatoarea emisiunii fiind nimeni alta decât MIhaela Rădulescu. Audiențele emisiunii au fost foarte bune.

Formatul Ferma a fost creat de compania suedeză Strix Television în anul 2001. Emisiunea a fost adaptată în peste 50 de teritorii. Emisiunea este un reality-show, care are drept concurenți, în general, vedete. Acestea sunt duse într-o zonă izolată, cu resurse limitate și lăsate să se „gospodărească”. 

 

 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: