De cele mai multe ori, colaborările muzicale se transformă din prietenii trainice, în frumoase poveşti de dragoste. E şi cazul solistului Marius Ivancea, alias What’s Up, şi al Siminei Costea, impresara lui. Cei doi fac nuntă mare pe 28 august, iar Click! are toate detaliile. Aceasta nu este însă singura relaţie profesională din showbiz, care s-a transformat într-una de amor.


Pe 28 august va avea loc nuntă mare în showbiz. Marius Ivancea, alias What’s Up (27 de ani), şi impresara lui, simpatica Simina Costea (26 de ani), vor fi o familie şi în acte, nu doar în muzică. Evenimentul va avea loc la Palatul Ştirbey, iar naşii sunt nimeni alţii decât Andra şi Cătălin Măruţă. După cum ştiţi, Andra şi What’s Up au colaborat la piesa de debut a artistului, “K la Meteo” (2013), aşa că solista îi este naşă şi în carieră.
Simina şi Marius au început deja pregătirile pentru nuntă şi au făcut o listă mare de invitaţi, vreo 500. Simina a ales deja modelul rochiei de mireasă, iar Marius a început probele pentru costumul de ginerică, la magazinul Adinei Buzatu. Meniul va fi unul diversificat, pentru toate gusturile, cu mai multe feluri de mâncare, şi pentru vegetarieni, şi pentru carnivori. Cei doi viitori miri au în continuare o mare dilemă şi nu ştiu cum să o rezolve: cine să cânte la nuntă, având în vedere că invitaţii lor sunt cam toţi din industria muzicală. “Sunt amândoi cu capul în nori, având în vedere că sunt artişti. Sunt ocupaţi şi cu organizarea concertelor, căci What’s Up este în continuare ofertat şi abia a găsit timp să programeze nunta. Posibil să amâne şi luna de miere, având în vedere că cererile de concerte sunt din ce în ce mai multe. Dar se vor descurca ei”, ne-au mărturisit colaboratori apropiaţi ai cuplului.

Simona Nae, doi ani de mariaj cu managerul ei

6-7-vedete-simona-nae-sot-dc_0123.jpg

Simona Nae și Bogdan Topciu s-au căsătorit civil pe 10 iulie 2014

În iulie 2014 am asistat la una dintre cele mai frumoase nunți din showbiz. Solista Simona Nae (31 de ani), care în 2006 ne încânta cu celebra piesă “Coji de portocale”, alături de Cristi Nistor, s-a măritat cu impresarul ei, Bogdan Topciu. Cei doi sunt împreună de 8 ani, dintre care doi de mariaj, și își trăiesc povestea de dragoste cu discreție. Cununia civilă a avut loc pe data de 10 iulie 2014, iar cea religioasă, pe 13 iulie. Simona își vede în continuare de cariera de artistă, soțul ei îi manageriază concertele, iar recent au bifat o vacanță în Delta Dunării.

Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, 20 de ani de iubire

6-7-vedete-andreea-banica.jpg

Andreea și Lucian vor avea și un băiețel

Poveste ca a lor nu găsești pe toate drumurile. Solista Andreea Bănică (38 de ani) și impresarul Lucian Mitrea sunt de două decenii împreună, iar în iunie 2008 s-au cununat religios la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou din București. Au împreună o fetiță de 7 ani, Sofia, iar un băiețel este pe drum, căci blondina e gravidă în luna a șaptea. Lucian este primul bărbat din viața Andreei și, chiar dacă asupra lui au planat suspiciuni de infidelitate, iată că familia le este mai unită  ca oricând.

Maria Dragomiroiu şi Bebe Mihu fac nunta de argint

6-7-vedete-maria-dragomiroiu-bebe-mihu.jpg

Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu s-au căsătorit în 1991

După ani de chin cu primul soț, solista de muzică populară Maria Dragomiroiu (61 de ani) și-a găsit liniștea lângă impresarul Bebe Mihu. ”La mine iubirea pentru Bebe a venit treptat, dar a devenit unică şi indestructibilă. Ne-am căsătorit după patru ani de relaţie. În 1991 am făcut cununia civilă, apoi în 1998, nunta. Copiii ne-au pus să ne cununăm şi religios pentru că, dacă nu suntem cununaţi în biserică şi ne moare cineva drag, atunci pomana nu este primită în faţa lui Dumnezeu”, a povestit artista în cartea ei autobiografică, “Maria Dragomiroiu. Cântecul și dragostea”. Maria și Bebe fac echipă bună și în viața artistică, iar anul acesta sărbătoresc 25 de ani de căsătorie (nunta de argint).

Adda şi Cătălin Rizea s-au cununat pe 30 iulie

6-7-vedete-adda-si-sotul.jpg

Adda și Cătălin vor deveni părinți de băiețel în octombrie

Pe 30 iulie, cunoscuta solistă Adda, pe numele ei adevărat Ada Alexandra Moldovan (24 de ani), şi Cătălin Rizea (28 de ani), impresarul ei, și-au jurat credinţă la altar. Petrecerea a avut loc la un restaurant în nordul Bucureștiului, iar atmosfera a fost întreținută de Liviu Teodorescu, Vizi Imre, Cătălina Zoescu şi Florin Vasilică, fiul lui Liviu Vasilică. Adda a fost o mireasă cu burtică, pentru că în octombrie va aduce pe lume primul ei copil, un băiețel. Soțul ei, impresarul Cătălin Rizea, a contribuit și el la succesul artistic al soției, care a dat lovitura cu piesele „Nu plânge, Ană!” şi „Lupii”.

 

 
 
Loading...