Agitaţie mare vineri seara, 8 decembrie, la mall Băneasa, unde a avut loc premiera peliculei româneşti „Ghinionistul”, film regizat de Iura Luncaşu.


 

Covor roşu, şampanie, panou de onoare, unde toate vedetele şi invitaţii lor făceau poze cu zâmbetul pe buze. Dintre actorii din film veniţi la premieră i-am remarcat pe Diana Dumitrescu, Sânziana Tarţa, Codin Maticiuc, Vlad Logigan şi Augustin Viziru, care au preferat să vină singuri. Nu acelaşi lucru s-a întâmplat cu alte vedete, care au ieşit din casă cu cei dragi. De exemplu, regizorul filmului, Iura Luncaşu, a venit cu soţia şi cu fiul, iar Gheorghe Visu şi Florin Zamfirescu le-au avut la braţ pe distinsele lor partenere.

 

Tot cu soţiile au venit Mihai Petre, Răzvan Fodor, dar şi actorul Andreeas Petrescu, iar actriţa Flavia Hojda a venit împreună cu iubitul, actorul Pavel Ulici. În plus, Virgil Ianţu şi Radu Gabriel, doi dintre actorii din film, au ieşit la premieră alături de fiicele lor, Jasmina, respectiv Ana.

Adelina şi Speak, fostul iubit, la acelaşi film

12_1-col-speak-si-iubta.jpg

Speak şi iubita lui, Libelula

 

Întâlnire de gradul zero în holul cinematografului din Băneasa. Adelina Pestriţu (30 de ani) şi fostul ei iubit, Ştefan Sprianu (31 de ani), alias Speak, au venit şi ei la film. Cei doi erau cât pe ce să se intersecteze, iar acest lucru nu le-ar fi fost prea comod, având în vedere că solistul era însoţit de noua sa parteneră, Libelula, aşa cum este cunoscută în lumea mondenă solista Ştefania.

12_1-col-adelina.jpg

Adelina Pestriţu

 

Din fericire, Adelina a fost însoţită de mai mulţi prieteni, printre care şi Adrian Perjovschi, cunoscut ca stilistul vedetelor, şi care a ţinut-o ocupată pe brunetă toată seara. Nu ştim dacă cei doi foşti iubiţi s-au văzut şi s-au salutat, într-un final, însă suntem foarte siguri că au intrat la aceeaşi comedie, care parcă avea un nume predestinat, şi anume „Ghinionistul”. 

 
 
Loading...