What’s UP a ales ziua de 8 Martie pentru a lansa o piesă cu un mesaj emoționant, în care ne regăsim cu toții: ”Iartă-mă, mamă!”. Artistul nu a uitat de cea care i-a dat viață și i-a transmis gândurile sale printr-o poveste cu suflet, în care portretul mamei este creionat cu iubire, bunătate și înțelegere.


Piesa este compusă de către artist și Marius Moga, iar videoclipul este regizat de Ionuț Trandafir. În clip apare, cu ochii în lacrimi și copleșită de amintiri, mama lui What’s UP, care privește poze cu artistul de când era copil. “În fiecare an am grijă să-i aduc ceva în dar mamei mele, iar acum m-am gândit că este timpul să-i fac un cadou pe măsură iubirii sale. «Iartă-mă, mamă!» este acea piesă care nu te lasă până nu-i simți dorul. O melodie pentru toate mamele, pentru că merită iubite din plin!”, declară artistul.

What’s UP alternează însă momentele emoţionante cu cele haioase, iar cu câteva zile în urmă a făcut o şedinţă foto inedită alături de mama lui.

whats-up-mama-sa-iarta-ma-mama.jpg

Maria Ivancea a interpretat de data aceasta rolul unei femei autoritare

Maria Ivancea a interpretat de data aceasta rolul unei femei autoritare, care a acceptat provocarea AngryMomsDay (Ziua mamelor nervoase), proiect pus la cale de Virgin Radio. Mama lui What’s Up a încercat astfel terapia prin distrugere, o formă demonstrată de specialiști ca fiind foarte eficientă în cazul oamenilor care se încarcă de tot felul de experiențe stresante. 

 

 
 
Loading...