Febra cumpărăturilor, expresie atât de folosită de Sărbători, le-a cuprins şi pe vedete, nu doar pe oamenii obişnuiţi. Dacă unele celebrităţi au preferat să comande online sau şi-au trimis angajaţii cu lista prin magazine, altele s-au înarmat cu răbdare şi au rezistat cu stoicism în aglomeraţie. Fotoreporterii Click! vi le arată pe vedete aşa cum nu le vedeţi în fiecare zi.


Imagini senzaţionale avem cu Mircea Sandu (66 de ani), fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, pe care l-am găsit la cumpărături alături de doamna lui, Lise Sandu. Se pare că cel poreclit Naşul e naş doar la fotbal, căci acasă mână de fier este soţia.

Într-o formă de zile mari, cu o siluetă impecabilă, doamna Sandu căra două plase pline de cumpărături, iar în urma ei mergea, cu încă două plase, la fel de grele, fostul şef de la FRF. De remarcat ce echipă bună fac cei doi, dar şi ţinuta modernă a lui Mircea Sandu, care purta celebrele cizme călduroase UGG.

Tot alături de soţie, tot la cumpărături de sezon, l-am surprins şi pe Andrei Ştefănescu (41 de ani), proaspăt întors din India, unde a filmat, alături de Liviu Vârciu şi de Gina Pistol, pentru noul sezon al emisiunii “Asia Express” (Antena 1).

Spre deosebire de Mircea Sandu, Andrei a stat cu mâinile în buzunar, lăsându-şi soţia să împingă singură coşul de cumpărături. Şi în magazine, tot soţia Antonia a fost atentă să pună în coş, Andrei fiind mai preocupat să citească etichetele.

s32-3-neata-3.jpg

Cristian Boureanu s-a aprovizionat mai întâi cu bani de la bancomat, apoi a gonit spre mall

Pe Cristian Boureanu (46 de ani) nu l-am găsit cu sarsanalele la purtător, ci făcând slalom printre bănci, să scoată cash de la bancomat. După ce şi-a umplut portofelul, fostul politician a gonit spre un mall din Capitală, pregătit să cumpere cadouri pentru cei dragi, dar mai ales pentru iubita lui tinerică, Laura Dincă (21 de ani).
Radu Vâlcan (41 de ani) este şi el un soţ model, iar Adela Popescu, cea care a născut de curând al doilea băieţel, o soţie norocoasă.

Zilele trecute, fotoreporterii Click! l-au surprins pe fostul actor de telenovele în goana prin magazine.

s42-3-neata-4.jpg

După o jumătate de zi prin magazine, Radu Vâlcan i-a arătat fiului său portbagajul plin de cumpărături

În prima fază a fost la un magazin de articole sportive, de unde i-a cumparat o sanie fiului Alexandru (2 ani şi jumătate). Apoi s-a oprit la un supermarket, de unde a făcut alte cumpărături, apoi a mers la grădiniţă pentru a-şi recupera băiatul. Înainte să-l urce în maşină, i-a arătat celui mic surprizele ce-l aşteptau în porbagaj: sania şi un imens Moş Crăciun, lucru ce l-a bucurat teribil pe cel mic. Radu  a pierdut aproape o jumătate de zi prin oraş, dar se pare că nu i-a displăcut deloc.

 
 
Loading...