În anul 2004, Dan Spătaru a trecut în neființă,iar familia lui încă resimte lipsa artistului. În curând se împlinesc 14 ani de când Dan Spătaru a murit, iar soția sa îl comemorează. Un lucru a deranjat-o în schimb foarte tare, o emisiune în care Dan Spătaru a fost imitat.


Deși intenția Alexandrei Velniciuc nu a fost să deranjeze pe cineva, interpretarea ei a supărat-o tare pe Sida Spătaru. Emisiunea Te cunosc de undeva este una dintre cele mai apreciate emisiuni de divertisment, iar în cadrul ei, Alexandra Velniciuc a fost aleasă să se transforme în Dan Spătaru.

„O bătaie de joc la adresa unui om care nu mai este printre noi și care a adus fericire multor generații de români. Nu e normal să-i faci o astfel de caricatură, să te strâmbi, aluzie la faptul că soțul meu avea un mod interpretativ distinct, să dai de înțeles că-i tremura mâna, insinuând că-i din cauza alcoolului. M-a dezgustat, nu a fost deloc un moment comic. Nu sunt o persoană absurdă, l-au mai întruchipat și alții pe fostul meu soț, însă cu atitudine, cu respect, nu folosindu-se de astfel de comicării, sigur n-a fost pentru noi o chestie comică”, a declarat doamna Spătaru.

 

Loading...
Citeste tot despre: