Este prima lor vacanţă în formulă aproape completă! Silviu Prigoană şi soţia sa, Mihaela, şi-au luat şase din cei şapte copii şi au plecat pentru o lună de-acasă. Afaceristul a ales ca destinaţii un parc celebru din Germania, dar şi plaja din Bulgaria, unde vor sta până în luna august. Gaşca veselă a părăsit ţara săptămâna trecută.


Silviu Prigoană (52 de ani) poate recunoaşte fără remuşcări că este un bărbat liniştit, iar starea se datorează în mare parte femeii din viaţa lui. De când a cunoscut-o pe Mihaela Botezatu (37 de ani), actuala doamnă Prigoană, afaceristul nu doar că a mai întinerit, însă parcă nici scandalurile nu se mai lipesc de el. Familia e pe primul loc, aşa că se concentrează mai mult la binele moştenitorilor, iar vara aceasta este dedicată distracţiei. Încă din primăvară, fostul politician a programat cu soţia sa o lună de vacanţă pe care o petrec deja alături de copiii lor.

Adică, şase la număr. La numărătoare lipseşte Honorius, băiatul cel mare, care a rămas în ţară să se ocupe de afaceri. Astfel, cei trei copii ai Mihaelei din prima căsnicie: Ionuţ Alexandru (8 ani), Ana Maria (7 ani) şi Alexandra (5 ani), şi trei ai lui Prigoană: Maximus (8 ani) şi Eduard Gabriel (6 ani) din căsnicia cu Adriana Bahmuţeanu şi Silvius (25 de ani) din prima căsătorie, au ocupat o bună parte dintr-un avion. Cu valizele burduşite de haine, clanul Prigoană a ajuns în Germania, iar din aeroport au plecat cu o maşină spre hotel. Au ales să se distreze în ”Europa Park”, considerat cel mai mare parc de distracţii din Germania şi al doilea din Europa, aflat în oraşul Rust, la 40 km de Freiburg, şi la 160 km de Stuttgart. Acolo, cei mici au alergat până au căzut laţi, iar pentru părinţi a fost de bine, căci au avut şi ei timp să se relaxeze. A fost mai greu la restaurant, unde au ocupat lejer chiar şi trei mese, iar la cumpărături sau la plimbare, Mihaela şi Prigoană au fost nevoiţi să stea cu ochii pe ei ca pe butelie ca să nu-i rătăcească. Cu siguranţă se vor linişti mai mult atunci când vor schimba destinaţia.

”Ne bucurăm de această vacanţă, cu toată familia, care se va finaliza în luna august. Suntem de o săptămână în Germania şi următoarea destinaţie este Bulgaria. Mergem şi la mare. Ne vom dedica o lună doar copiilor noştri”, a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Mihaela, soţia lui Silviu Prigoană. 

Biletul, între 38 € şi 45 €

Europa Park, din Rust, Germania este destinaţia perfectă pentru vara asta. Copiii sub 4 ani intră gratuit, 38,50 euro plătesc copiii între 4 şi 11 ani, iar adulţii 44,50 euro. Pentru grupuri mai mari de 20 de persoane biletul de intrare pentru o zi este de 38 de euro. Un bilet pentru două zile costă 72 de euro, nu este transferabil şi este valabil 7 zile (între prima zi şi cea de a doua). Vizitatorii trebuie să prezinte la ghişeu un act de identitate pentru a-şi confirma vârsta. Parcarea costă 5 euro.

Silviu şi Adriana au divorţat de 5 ori

Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană s-au căsătorit, pentru prima dată, în anul 2003, iar primul divorţ a venit imediat, după luna de miere. În ianuarie 2004 îşi jurau din nou credinţă, pentru ca în luna mai să divorţeze din nou. În august 2005 s-au căsătorit a treia oară, dar la începutul anului 2007 au “notat” cel de-al treilea divorţ. În mai 2009 s-au căsătorit din nou, dar liniştea a durat doar trei ani, aşa că în vara lui 2012 s-au certat şi apoi au ajuns din nou la tribunal. Împăcarea lor s-a produs de Paşte, în 2013, şi fericirea soţilor Prigoană a durat mai puţin de doi ani. În 2015, Adriana a plecat de-acasă cu cei doi copii ai lor, Maximus (8 ani) şi Eduard Gabriel (6 ani ), iar afaceristul a hotărât să se despartă definitiv. Au custodie comună, iar Prigoană plăteşte o pensie alimentară de 1.000 de euro celor doi fii ai săi. 

Loading...