Silviu Prigoană (54 de ani) s-a însurat a șaptea oară și iată că a tras lozul câștigător! Relația lui cu frumoasa Mihaela Botezatu a fost de bun augur, pentru că afaceristul și-a schimbat total stilul de viață, în bine. A slăbit, are grijă de sănătate și a renunțat, după 15 ani, la hainele negre.


Timpul se scurge în favoarea lui Silviu Prigoană! De când se iubește cu Mihaela Botezatu, și cu care s-a căsătorit în martie 2016, omul de afaceri este mai liniștit ca niciodată și pare că întinerește. Recent, cei doi au aniversat 3 ani de relație, iar doamna Prigoană a menționat pe Facebook fericitul eveniment, ilustrând și cu fotografii frumoase, de cuplu. „La mulţi, mulţi ani împreună! Dumnezeu să vă binecuvânteze familia și să vă dea tot binele din lume! Sunteţi foarte frumoși împreună”, “Felicitări pentru cuplul frumos pe care îl formați”, au fost doar câteva dintre mesajele de felicitare pe care Mihaela Prigoană le-a primit de la fani.

mihaela-prigoana-sotie-silviu-prigoana.jpg

Mihaela Prigoana
Soția lui Silviu Prigoană are o afacere cu creme
foto: arhivă personală

După divorțul de Adriana Bahmuțeanu, afaceristul Silviu Prigoană (53 de ani) s-a transformat total. A slăbit 40 de kilograme, a renunțat la mustață, dar mai ales la vestitele haine negre, care parcă deveniseră o uniformă. Timp de 15 ani, costumele, cămașa, pantofii, cureaua, până și șireturile milionarului au fost doar negre, iar oamenii bănuiau că Prigoană nu iese din doliu, după ce prima lui soţie, Viorica, s-a stins din viaţă în 1994, la doar 30 de ani. Iată că lucrurile s-au schimbat odată cu noua lui relație. ”Am purtat haine negre 15 ani. Motivul a fost foarte simplu. La începuturi, când ieșeam pe la evenimente, se găseau unii să comenteze că nu am pantofii asortați cu cureaua de la ceas, cămașa nu e nu știu cum, tot felul de băgători de seamă. Și atunci, un fost coleg de-ai mei, care lucrează ca designer la brand-ul Boss, mi-a zis să mă îmbrac în negru, că nu am cu ce să greșesc. În rest, nu a avut nici o conotație funerară. Acum am cămăși de toate culorile, chiar și cu palmieri, ananași și alte fructe. Mihaela a avut un cuvânt mare de spus. Ca să vezi cum e viața asta, am renunțat la o brunetă, mi-am tras haine colorate, mi-am dat jos mustața și mi-am tras o blondă, ca să vei ce modificări substanțiale”, a declarat Silviu Prigoană pentru Click!, în stilul său glumeț.

prigoana_1.jpg

Silviu Prigoana, sotie Silviu Prigoana, Mihaela Botezatu, haine negre, a renuntat la hainele negre, transformare, casatorie, Adriana Bahmuteanu
Silviu Prigoană a renunțat la hainele negre de dragul Mihaelei
foto: Dorin Constanda

Silviu Prigoană s-a însurat a şaptea oară

După cea mai discutată și controversată relație din showbiz-ul autohton, cea cu Adriana Bahmuțeanu, omul de afaceri Silviu Prigoană și-a găsit liniștea în brațele Mihaelei Botezatu, cu care s-a și căsătorit în martie 2016. Destul de discreți, cei doi s-au logodit în Las Vegas și s-au căsătorit în mare secret, chiar pe 8 Martie, după cum doamna Prigoană a declarat pentru Kanal D: "Da, este adevărat! Ne-am căsătorit la o mănăstire departe de București, în luna martie, pe 8, de Ziua Femeii. A fost un cadou pentru mine și o ceremonie foarte restrânsă, doar noi și nașii. Silviu a divulgat secretul, dar nu vrem să vorbim prea mult despre noi". Silviu Prigoană a devenit ginere pentru a şaptea oară, în timp ce Mihaela a fost mireasă pentru a două oară. Ea are trei copii din mariajul anterior, iar afaceristul are patru băieţi, doi cu Adriana Bahmuțeanu, și doi din prima căsnicie.

Loading...