Simina, fosta concurentă de la «Puterea dragostei», este însărcinată. Bruneta și iubitul ei, Alexandru Zănoagă, au confirmat recent zvonurile care circulau de câteva săptămâni.


Vine un bebeluş în marea familie de la "Puterea dragostei", emisiunea matrimonială difuzată de Kanal d. Simina Loica și Alexandru Zănoagă se pregătesc să devină părinți. Deocamdată, cei doi nu au aflat sexul bebelușului. Concurenții vor face cununia înainte de venirea pe lume a copilului, iar nunta va avea loc apoi, odată cu botezul.

simina_si_alex.jpg

simina puterea dragostei
Simina Loica şi Alexandru Zănoagă au povestit despre copilul pe care îl aşteaptă la o emisiune tv
foto: captură Kanal d

"Da, sunt însărcinată! Am 3 luni și 2 săptămâni. Am așteptat să treacă primul trimestru, ca să știu dacă pot păstra sarcina. Știa Jador pentru că știa un prieten comun, Nikolas. Primesc mesaje că bebelușul e cu Jador. Între noi nu s-a întâmplat nimic, doar ne-am sărutat în emisiune și atât! (...) O să facem nuntă și botez. La Timișoara. Cununia o facem înainte, aici în București, ca să fie copilul pe numele nostru. La nași nu ne-am gândit deocamdată. Încă nu. Am avut o pereche de nași, dar am renunțat la ei. Dacă e fetiță: Daria. Pentru băiat îl las pe el (n.r. Alexandru Zănoagă)", a povestit Simina la "Teo's Show". 

«Puterea dragostei» a ajuns la al doilea sezon

Câștigătorii primului sezon “Puterea Dragostei” au fost Bogdan Mocanu și Bianca Comanici. Din  15 iulie, produc[torii au dat startul celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial. Opt fete și opt băieți, aflați în căutarea dragostei, s-au întâlnit în Casa “Puterea Dragostei”, emisiune prezentată de Andreea Mantea.

Aflat la al doilea seyon, după succesul primei ediţii, «Puterea dragostei» se difuzează șase zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 11:00 și ora 17:00, și Galele săptămânale, în fiecare sâmbătă, de la ora 15:30.

Din primul sezon, au reintrat în cursa căutării iubirii două fete și doi băieți: cei doi câștigători ai primului sezon, Bogdan și Bianca, și Jador și Mari.

 

 

Citeşte şi:

 

Cine sunt concurenții celui de-al doilea sezon al emisiunii «Puterea Dragostei»

Primul sezon din «Puterea dragostei» se apropie de final. Ce spune Andreea Mantea

 
 
Loading...