Simona Gherghe a dezvăluit în direct la tv, în cadrul emisiunii pe care o moderează la Antena 1, care este numele pe care l-a ales pentru băiețelul pe care îl poartă în pântece. Simona Gherghe a uimit pe toată lumea când a dezvăluit ce nume a ales pentru fiul pe care-l poartă în pântece.


Simona Gherghe a anunțat la tv, în direct, ce nume a ales pentru băiatul pare aceasta urmează să-l aducă pe lume. Simona Gherghe și soțul ei au ales un nume de sfânt pentru fiul ei.

Fiul Simonei Gherghe se va numi Ioan

Simona Gherghe a dezvăluit la Acces Direct că pe fiul ei îl va chema Ioan, așa cum este tradiție în familia lor. 

"Şi la mine în familie sunt mulţi sărbătoriţi. La mulţi ani tata, care este Ioan, la mulţi ani, mămaie, care este Ioana... şi la mulţi ani, bebe! O să fie Ioan. Unul dintre nume este Ioan, ca să păstrăm tradiţia în familie", a dezvăluit Simona Gherghe, în direct, la emisiunea "Acces Direct" pe care o moderează la Antena 1.

Când intră Simona Gherghe în concediu de maternitate

Simona aGherghe va intra în concediu de maternitate în primăvara anului 2019 deoarece în luna mai va naşte, după aproximările medicilor. În ceea ce privește „Acces Direct”, Simona a povestit că nu ştie data exactă în care va lua o pauză de la moderarea emisiunii, însă cel mai probabil acest lucru se va întâmpla în aprilie 2019.

„Nu ştiu, nu mi-am propus. Mă simt bine. La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău.

Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dar acum mă simt bine”, a declarat Simona Gherghe, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

Loading...