Antena 1 pare că a devenit fabrică de bebeluși, după ce vedetele postului anunță pe bandă rulantă că vor deveni părinți. După ce Gabriela Cristea (Antena Stars), Andreea Bălan și Mirela Vaida au anunțat că vor deveni din nou mame, iată că și Simona Gherghe, prezentatoarea de la "Acces Direct", a confirmat că este însărcinată pentru a doua oară.


De ceva vreme se vorbea despre o posibilă sarcină a Simonei Gherghe, dar vedeta a preferat să nu se pronunțe în această situație. Până acum, când a publicat pe rețelele sociale o imagine alături de soțul și fiica sa, Ana Georgia, și un mesaj emoționant pentru bebelușul din burtică. La 41 de ani, îndrăgita prezentatoare își va strânge în brațe al doilea prunc.

"Cumva, prin nu știu ce minune,/ Când nimeni, nimeni nu se aștepta,/ Un suflet mic și-a ales ... familia!/ Ana, mama și tata te așteaptă", a scris Simona.

simona_gherghe_familie.jpg

simona gherghe familie
Familia Simonei Gherghe se va mări în câteva luni
Foto: arhivă personală

 

Simona Gherghe a născut înainte de termen

Simona Gherghe a născut primul său copil și al soțului ei, Răzvan Săndulescu, în luna mai 2017. Micuța Ana Georgia a fost un pic grăbită, căci a venit pe lume înainte de termen, prin cezariană, la o clinică privată din București.

Loading...