Simona Gherghe a schimbat prefixul și primul ei gând s-a îndreptat către Ana Georgia, fiica ei de cinci luni pe care a botezat-o de curând. Vedeta de la Antena 1 a făcut publică o imagine emoționantă de la slujba de creștinare, însoțită de un mesaj pentru micuța Ana.


Simona Gherghe a împlinit 40 de ani marți, 31 octombrie și, deși a declarat că își va petrece ziua de naștere alături de soțul ei, consultantul politic Răzvan Săndulescu, în prima vacanță romantică de când cei doi au devenit părinți, vedeta a vorbit pe rețelele de socializare despre fiica ei.

”40. Azi nu e însă despre mine, ci despre ea. Pentru că ne-a adus atâta fericire. Și pentru că, uneori, am sentimentul că nu-mi ajunge o inimă să-i arăt cât de mult o iubesc”, a scris Simona pe contul personal de Instagram în dreptul unei imagini emoționante, în care apare alături de fiica ei, Ana Georgia, în timpul ceremoniei de creștinare.

Simona Gherghe a devenit mamă în luna mai, cu câteva săptămâni mai devreme decât era programat. Gazda emisiunii ”Acces Direct” a declarat că încă nu se gândește să se întoarcă la muncă.

 

Loading...