Simona Gherghe a revenit în platoul emisunii pe care o moderează şi a fost plină de emoţii. Vedeta i-a mulţumit Mirelei Vaida că i-a ţinut locul şi a mărturisit că, pentru Mirela, prezenţa în cadrul acestei emisiuni, nu s-a terminat.


Simona Gherghe a fost plină de zâmbete şi s-a văzut pe chipul ei că i-a fost dor de moderarea emisiunii care a adus deopotrivă zâmbete şi lacrimi în ochii publicului.

simooo.jpg

Simona Gherghe
Foto Captura video

Vedeta a fost bine pregătită pentru cazurile pe care le-a dezbătut în prima ei ediţie a emisiunii, de când s-a întors în platou şi a tratat invitaţii cu respect şi seriozitate.

”Vreau să vă mărturisesc că mă simt puţin ciudat, revin după o absenţă de nouă luni, când am născut o fetiţă.

Vreau să îi mulțumesc Mirelei Vaida, cea care a fost gazda emisiunii în timp ce eu am fost plecată. A făcut o treabă extraordinară și nu numai că a păstrat publicul emisiunii și a adus și fanii emisiunilor pe care le-a prezentat până acum. Dar nu o să stați departe de Mirela pentru că se va întoarce aici la Antena 1 cu emisiunea ei”, a declarat Simona Gherghe când a intrat în platoul tv.

Mirela Vaida i-a ţinut locul timp de nouă luni, Simonei Gherghe care a născut o fetiţă pe care a fotografiat-o aproape zilnic şi cu care s-a jucat de fiecare dată când a avut timp liber.

Loading...