A trecut deja un an?! Probabil la acest lucru se gândesc și cei doi fericiți soți, Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu, care au aniversat duminică, 7 iulie, un an de la nuntă. Partenerii au dat publicității și cele mai frumoase imagini de la ceremonia în care s-au căsătorit religios, chiar dacă la momentul respectiv evenimentul a fost unul discret și ferit de ochii lumii.


Pe contul ei de socializare, vedeta de televiziune a ținut să marcheze momentul aniversar din viața sa. „7.07.2018. #familie #aniversare #iubire și mariaj #prima aniversare”, a menționat Simona Ghrghe în mediul online. 

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune din România, însă acest lucru nu o impiedică să fie discretă în privința vieții sale personale. Vedeta de la Antena 1 s-a căsătorit în secret, în cadrul unei ceremonii restrânse, în vara lui 2018. Cum evenimentul nu a fost unul mediatizat, nu au apărut până acum imagini în premieră de la marele moment din viața prezentatoarei TV.

simona-gherghe-poze-nunta-1.jpg

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu, fericiți în ziua nunții
Foto: Arhivă personală

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu au oferit publicității imagini de la nuntă 

Cei doi s-au căsătorit religios chiar în ziua în care fetița lor a împlinit un an, și, deși nu fost un eveniment cu mulți invitați, cadrul a fost cu siguranță unul de poveste, plin de emoții și fericire, venite din partea mirilor și a apropiaților acestora.

simona-gherghe-poze-nunta-2.jpg

Cei doi au oferit abia acum imagini nemaivăzute de la eveniment
Foto: Arhivă personală

„Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios.

simona-gherghe-poze-nunta-3.jpg

Foto: Arhivă personală

Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxată (..) Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce.. Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţional”, a dezvăluit prezentatoarea TV anul trecut, într-un interviu acordat revistei Viva.

simona-gherghe-poze-nunta4.jpg

Cei doi soți au radiat de fericire în marea zi
Foto: Arhivă personală

Simona Gherghe s-a căsătorit civil cu partenerul ei de viață în luna aprilie a anului 2017. În aceeași lună a venit pe lume și fetița cuplului, Ana Georgia. Vedeta a confirmat în data de 29 noiembrie 2018 că este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În data de 9 mai, Simona Gherghe a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, care a primit numele Vlad Ioan. 

 

Loading...