Simona Trașcă, una dintre vedetele excentrice ale showbiz-ului românesc, a spus într-un interviu la o emisiune a postului Kanal D că nu se mai simte deloc atractivă și că nu poate dormi noaptea. Aceasta simte că are nevoie de o intervenție urgentă pentru a se simți iar încrezătoare. Își dorește să-și opereze toată fața.


De când a devenit mâmică, Simona nu se mai simte tânără. Vedeta este mai tristă ca niciodată și acest lucru se întâmplă din cauza faptului că ea simte că îmbătrânește. Blonda își dorește cu ardoare să-și facă un lifting facial pentru a arăta mai tânără.

 „Vreau să umblu la toată față. Mi s-a pus pata. Știi cum e când ești femeie. Nu mă mai simt bine cu mine. Am emoții, nu am dormit, în noaptea asta cred că nu o să dorm deloc. Îmi fac lifting facial. Cu operația asta lumea o să-mi dea 18-19 ani. Am câteva riduri. Tăietura va fi după ureche. Operația va dura 5 ore. Îmi întinde pielea. Am stat pe capul doctorului vreo opt luni de zile. Mi-a spus că pot să mai aștept, nu mi-a căzut fața. O să fie o schimbare. O să arăt mult mai fresh”, a afirmat Simona în interviul televizat pe care l-a oferit pentru Kanal D.

simona.jpg

Simona Trașcă, Lifting, Operație
Simona nu este susținută de mama ei
Foto: Instagram

Vedeta se simte singură și neajutorată, spune că nu are cine să o însoțească la intervenție și îi pare rău că mama și bunica ei nu sunt de acord cu această alegere pe care vrea să o facă. “Doar voi o să mă însoțiți că nu are cine să mă însoțească la operație. Bunica e bolnavă și mamă trebuie să stea cu ea. Știu cum fac înainte de operație, mă pierd, plâng. Părerea mea e că mi se trage din copilărie, nu am încredere în mine, nu-mi place de mine. Nu-mi place partea de jos a feței. O să am față foarte conturată. Mama e praf că vreau să fac chestia asta. Bunica și ea e foarte supărată, se roagă pentru mine. Operația asta are efect 10 ani. Îmi este atât de frică”, a continuat aceasta.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: